Detaljen i bilden avslöjar prinsessan Sofias hyllning till sönerna

Prinsessan Sofias halsband

När prinsessan Sofia inte är tillsammans med sina söner prins Gabriel och prins Alexander har hon ändå ett väldigt speciellt sätt att bära med sig dem på.

Prins Carl Philip, 40, och prinsessan Sofia, 34, verkar ha haft en riktigt härlig sommar tillsammans. De har bland annat varit på en romantisk semester på Gotland där de gick strandpromenader och tränade ihop.

Makarna var såklart även på plats på Öland när det var dags för prinsens systers födelsedagsfirande. Kronprinsessan Victoria firade nämligen sin 42-årsdag traditionsenligt på Solliden.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Under sin vistelse på Öland passade även Sofia och Carl Philip på att se artisten Lalehs konsert på Borgholms slottsruin. Bilder från tillfället visar att makarna njöt av musiken till fullo tillsammans med Victoria, drottning Silvia, 75, och prinsessan Madeleine, 37.

Prinsessan Sofia närvarade även vid festivalen Vi som älskar 90-talet på Zinkensdamms IP på Södermalm i Stockholm tidigare i sommar. Det är inte första gången Sofia deltar i evenemanget och hon var precis som tidigare år iklädd typiska 90-talskläder och med ett leende på läpparna.

Prinsessan Sofias vackra hyllning till Alexander och Gabriel

Såklart har prinsessan Sofia och prins Carl Philip även passat på att tillbringa en hel del av semestern tillsammans med sönerna prins Alexander, 3, och prins Gabriel, 1.

Även när familjen inte varit samlad kan vi vara säkra på att mamma Sofia alltid bär med sig sin barn ändå. Hon har nämligen ett halsband med pojkarnas stjärntecken runt halsen, vilket Svensk dam var först med att uppmärksamma.

Prinsessan Sofias halsband

Prinsessan Sofia bär sönernas tecken runt halsen.

Smycket kommer från märket Engelbert och ska vara en riktig favorit, enligt Svensk dam. Prins Alexander är en vädur då han är född i april och lillebror prins Gabriel har stjärntecknet jungfrun.

Även prins Carl Philip är duktig på att visa sin kärlek till sin familj genom subtila detaljer. I våras bar han ett par manschettknappar som han fick i födelsedagspresent av sin hustru. Uppmärksamma fans kunde då se att prinsessan Sofias namn är ingraverat på prinsens silvriga knappar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt