Detaljen i bilden avslöjar prins Carl Philips kärlekshyllning

16 sep, 2019 
​prins Carl Philips mobilskal
När prins Carl Philip deltog i juryarbetet vid tävlingen Årets Kock gjordes en upptäckt.
Hans mobilskal pryds nämligen av två personer som ligger prinsen väldigt varmt om hjärtat.
Annons
Prinsessan Madeleines fina gest mot Sofia
Prinsessan Madeleines fina gest mot Sofia

Det verkar som att majoriteten av den svenska kungafamiljen är väldigt bra på att genom subtila detaljer hylla sina nära och kära. När prinsessan Sofia, 34, inte är med sina barn prins Alexander, 3, och prins Gabriel, 1, har hon dem ändå ständigt nära hjärtat.

Detta tack vare att hon ofta bär ett halsband med pojkarnas stjärntecken runt halsen. Smycket kommer från märket Engelbert och ska vara en riktig favorit, enligt Svensk Dam.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förra året uppmärksammade Expressen att prins Daniel, 46, också har ett sätt att hylla sina barn på. Det var under en skidsemester i schweiziska Alperna som prinsen visade upp sitt specialdesignade mobilskal med en bild på dottern Estelle, 7.

Även kronprinsessan har ett mobilskal som pryds av barnen. Drottning Silvia, 75, hyllar sitt barnbarn Estelle på samma sätt som hennes föräldrar.

Prins Carl Philips mobilskal visar kärlekshyllningen

Nu hakar även prins Carl Philip, 40, på det som verkar vara en trend i kungafamiljen. Det var när prinsen deltog i juryarbetet vid tävlingen Årets Kock som upptäckten gjordes.

Annons

När maten serverades gjorde Carl Philip något som många andra gör – han drog upp sin mobiltelefon och tog bilder på upplägget innan han smakade av rätterna.

Prinsens tilltag fastnade på bilder som också visar att han har sina barn prins Alexander och prins Gabriel på sitt mobilskal.

Prins Carl Philips mobilskal
Prins Carl Philips mobilskal pryds va en bild på lillprinsarna.

När det kommer till själva tävlingen Årets kock var det Martin Moses som fick ta emot Gastronomiska Akademiens mejerimedalj i guld av prins Carl Philip. Vinnaren fick även en prischeck på 250 000 kronor.

– Det var jättehög nivå och alla kockar gjorde väldigt bra ifrån sig, sa prins Carl Philip efter finalen och fortsatte sedan:

– Det är ju en bedömningssport så det är ju väldigt svårt att bedöma helt enkelt, när det är en sådan hög nivå.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, Micke Fransson/ TT

Annons