LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Därför vet inte prinsessan Madeleines barn att de är kungligheter

12 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill har tre barn tillsammans – Leonore, Nicolas och Adrienne.
I en stor intervju i tidningen Mama avslöjar Madeleine att barnen inte vet om att de är kungliga.
– Nu får de leva i sin bubbla, säger hon till tidningen.
Annons
Därför vet inte prinsessan Madeleines barn att de är kungligheterBrand logo
Därför vet inte prinsessan Madeleines barn att de är kungligheter

Prinsessan Madeleine, 37 och Chris O’Neill, 45, gifte sig sommaren 2013. Åtta månader senare föddes parets första barn, dottern Leonore, 5, i New York där de då var bosatta. Drygt ett år senare, i juni 2015, födde Madeleine sonen Nicolas, 4, och i mars 2018 kom lillasyster Adrienne, 1.

Madeleine och Chris har fått tre barn på fem år och till tidningen Mama berättar Madeleine nu att ingen av hennes graviditeter varit planerade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att jag väntade Nicolas kom som en chock. Jag var redan inne i tredje månaden, jag visste ingenting, säger Madeleine till Mama.

Hon berättar att paret fick reda på sin andra graviditeten mitt i flytten från New York. Madeleine hade inga symtom förutom trötthet – vilket hon trodde berodde på allt packande. Familjen flyttade tillfälligt hem till Sverige för att sedan bosätta sig i London när Nicolas var född. Sedan slutet av förra sommaren bor Madeleine, Chris och deras tre barn nu i Miami, USA.

Annons

”Nu får de leva i sin bubbla”

Livet i USA skiljer sig på flera sätt från livet i Sverige. Hela familjen uppskattar värmen och att det finns möjlighet till ett dopp i poolen efter skolan, berättar Madeleine för Mama. Att barnen inte heller blir igenkända lika ofta och därför får vara ifred mer ser de också som en fördel. I intervjun avslöjar prinsessan dessutom att barnen inte vet om att de är kungligheter, hittills är det en väl bevarad hemlighet.

– Jag har faktiskt inte pratat med dem om det än, säger Madeleine och fortsätter förklara varför:

– Jag tror det kommer komma rätt naturligt. Och jag tror att det var så för mig med, för jag kan inte komma ihåg att mamma och pappa satte oss ner för att tala om det utan det kom nog på ett naturligt sätt. Jag tänker att när tiden kommer så kommer de fråga och undra och då får man ta det då, men nu får de leva i sin lilla bubbla, i sin värld utan titlar.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Kungahuset

Annons