Därför stoppade drottning Elizabeth mötet med Angelina Jolie

Drottning Elizabeth ställde in sitt möte med skådelesperskan Angelina Jolie nyligen på grund av sjukdom.

Angelina Jolie såg fram emot mötet med brittiska regenten, men hennes drömmar grusades. Drottning Elizabeth ställde in i sista sekund!

Drottning Elizabeth har ett gott öga till den amerikanska skådespelerskan Angelina Jolie, 43, eftersom hon tycker att hon gör så mycket för vår omvärld. I amerikansk press har Angie och den 92-åriga regenten till och med kallats för BFF:s (best friends forever, reds anm).

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

2014 fick Angelina Jolie motta ett hederspris av drottning Elizabeth för sitt humanitära arbete och för hennes ansträngningar att eliminera sexuellt våld i krigszoner. Sedan dess har Angelina Jolie pratat gott om Storbritanniens drottning i offentliga sammanhang.

– Hon är verkligen en trevlig dam som verkligen bryr sig om folk i världen, sa Angelina Jolie till exempel om sin nya BFF i en dokumentär om regnskogen, The Queen’s Green Planet.

Häromdagen skulle det omaka paret ha träffats igen, denna gång under en gudstjänst i Sankt Paulskatedralen, London. Men drottningen ställde i i sista sekund och en talesperson för det brittiska hovet meddelade att drottning drabbats av en “sommar-förkylning”.

– Drottningen känner sig dålig och har beslutat att inte medverka under morgonens gudstjänst i Sankt Paulskatedralen som markerar 200-års jubileet av Sankt Mikaels och Sankt Georgsorden, sa en representant för Buckingham Palace i ett uttalande i torsdags enligt tidningen Cosmopolitan.

Så det blev tyvärr inget kärvänligt möte mellan dem båda, men Angelina Jolie deppade inte in för det! Hon drog på sig sin kungligaste hatt och deltog i gudstjänsten ändå!

Drottning Elizabeth II och hennes make prins Philip.

Drottningen tog över tronen efter sin mamma som 25-åring. Hon och Philip har varit gifta sedan 1947.

Prins Philip är född på den grekiska ön Korfu och är nu hertig av Edinburgh, England.

Drottningens och prinsens äldste barn, prins Charles är tronarvinge.

Sommaren 2017 meddelades det att prins Philip gick i pension, 96 år gammal.

LÄS OCKSÅ: Hemliga mötet om drottning Elizabeths död – dagar efter sjukdomen

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles plagg säljer slut direkt (igen!) – så blir populära byxan din

FOTO: IBL