Därför har Harry och Meghan Markle avföljt William och Kate

Prins Harry och Meghan Markle avföljer prins William och Kate på Instagram.

Prins Harry och Meghan Markle går i väntans tider och när som helst blir de föräldrar. I väntan på detta ägnar de sig åt, bland annat, sociala medier. Nu avslöjas det varför Meghan Markle och prins Harry avföljt prins William och Kate på Instagram.

Prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, blir när som helst föräldrar till sitt första barn. Det var i i höstas som prins Harry och Meghan Markle meddelade den glädjande nyheten. Bebisen beräknades födas i slutet av april, så alla håller andan i väntan på den kungliga bebisen.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Under graviditeten har Meghan Markle genomfört sina åtaganden så gott hon kunnat. Tillsammans med prins Harry har hon rest och gjort officiella framträdanden.

Trots parets digra scheman har de tid till sociala medier. Meghan Markle och prins Harry har faktiskt ett Instagram-konto: Sussexroyal. Paret har tidigare följt 23 andra konton. Den siffran har nu krympt till bara 16 – och flera medlemmar ur den kungliga familjen hamnade ute i kylan, skriver People.

Nu följer prins Harry och Meghan Markle inte längre prins Charles och Camilla, drottning Elizabeth och hennes personal – och inte heller prins Harrys bror prins William och Kate Middleton.

Men det är ingen schism som ligger bakom avföljningarna.

I ett inlägg på Instagram berättar de att de vill uppmärksamma bland annat psykisk ohälsa, kroppspositivism och vikten av mänsklig kontakt. Under maj månad, som är Mental health awareness month i Storbritannien, kommer de därför enbart följa konton som handlar om dessa saker.

Uppmanar andra att följa

Prins Harry och Meghan Marlke uppmanar också sina följare att besöka – och följa – de konton som de valt att belysa.

Det finns otaliga organisationer som gör ett fantastiskt jobb för psykisk hälsa – snälla överväg de konton vi har lyft fram som en liten ögonblicksbild av det här världsomspännande stöd-nätverket. Vi är alla i det här tillsammans”, skriver de på Instagram.

Ett av kontona de följer är Lady Gagas Born this way foundation och Oprah Winfreys Supersoul sunday talk show.

Varje månad kommer prins Harry och Meghan Markle att ändra sin följarlista för att spegla och uppmärksamma olika organisationers välgörenhetsprojekt.

LÄS MER: Första bilderna från Meghan Markle och prins Harrys nya hem

LÄS MER: Hovets miss avslöjar namnet på Meghan och Harrys bebis

FOTO: TT

Senaste nytt