Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför har Meghan Markle tagit av sig förlovningsringen

Meghan Markle utan sin förlovningsring i Sydafrika.

Prins Harry har själv designat Meghan Markles förlovningsring – ett präktigt smycke med flera diamanter.
Men under en resa i Sydafrika ses nu Meghan utan förlovningsringen.
Här är orsaken bakom beslutet.

Meghan Markles 38, och prins Harrys, 34, kärlekshistoria är en riktig saga. Paret träffades 2016 och kärlek uppstod. Den 19 maj förra året skred de altargången fram i St. George’s Chapel i Windsor i ett storslaget bröllops som bevittnades av en hel värld.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Den 6 maj i år välkomnades deras son Archie Harrison Mountbatten-Windsor till världen och babylyckan var stor. Sedan födseln har de nyblivna föräldrarna försökt hålla sonen borta från rampljuset i största mån, vilket har resulterat i att lilla Archie ännu inte synts i offentliga sammanhang. Efter att prins Harry och Meghan visade upp honom första gången dröjde det två månader innan de visade upp hans ansikte. Även Archies dop blev en privat ceremoni.

Upptäckten under resan till Sydafrika

Meghan Markle har också varit föräldraledig efter sonens födsel, men hon har dock börjat synas i offentliga sammanhang igen med sina kungliga åtaganden. Häromdagen påbörjade hon en tio dagar lång resa genom Sydafrika. Med på resan är också prins Harry och sonen Archie.

Under ett besök i Kapstaden var det många som gjorde en förvånande upptäckt. Meghan Markle har inte sin förlovningsring på sig.

Ringen, som är designad av prins Harry själv, består av flera diamanter, varav två har tillhört ingen mindre än prinsessan Diana, prins Harrys mamma.

Meghan har flera gånger synts i sin så tragiskt avlidna svärmors smycken. Under Meghans och prins Harrys bröllopsdag bar har hon en ring som tidigare tillhört Diana. Samma ring bar Meghan även under ett officiellt besök i Tonga i höstas.

Därför saknades ringer på Meghans finger

Meghan har tidigare stolt visat upp förlovningsringen när parets förlovning tillkännagavs i november 2017.

Men den här gången har det dyrbara smycket fått stanna hemma, skriver Us Magazine. Istället bar Meghan Markle sin vigselring, en guldring som är en gåva från drottning Elizabeth. Dessutom bar hon en tunn guldring med en enkel blågrön sten.

Enligt en källa till tidningen Us Magazine har Meghan valt att lämna dyrgripen hemma då hon vill hålla låg profil.

Detta är dock inte första gången som Meghan synts utan sin förlovningsring. När hon var gravid i åttonde månaden dök hon upp på en kunglig tillställning utan ringen.

Även prins Harrys storebror prins William, 36, har ärvt en ring från sin mor. När han förlovade sig med Kate Middleton, 36, 2010 trädde han på prinsessan Dianas förlovningsring med en stor blå safir och en massa diamanter på sin blivande frus vänstra ringfinger.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!