Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför byttes kronprinsessfamiljens bild ut på Arlanda

Kronprinsessfamiljens nya bild på Arlanda 2018

Länge satt fel bild uppe på Arlandas ankomsterminal på Kungafamiljen. Nu är den komplett med den senaste familjemedlemmen.

Kronprinsessan Victoria, 41, tillsammans med sin familj; prins Daniel, 44, och barnen Estelle, 6, och  Oscar, 2, är ofta ett ansikte utåt för Sverige. Bland annat finns det en stor bild av dem på Arlanda som möter resenärerna.

Under tisdagen meddelade dock Swedavia, som ansvarar för bilderna på de svenska kändisarna som visas upp, att bilden på kronprinsessfamiljen nu blivit utbytt.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Orsaken är att det skett en stor förändring i kronprinsessfamiljen sedan den gamla bilden togs – Victoria och Daniel har nämligen fått tillökning i form av sonen Oscar. För att fira den nya bilden hölls under tisdagen en ceremoni på Terminal 2 på Arlanda samtidigt som de passade på att avtäcka bilden.

– Vi på Arlanda är stolta över att kunna presentera ett helt nytt, officiellt porträtt på kronprinsessfamiljen. Porträttet är fotat av Linda Broström och visas för första gången för offentligheten på vår flygplats i galleriet “Welcome to my hometown” i ankomsthallen i Terminal 2. Det är en ära, säger flygplatsdirektör Peder Grunditz, i ett pressmeddelande.

 

Exakt när bilden togs framkommer inte, men det är den första nya bilden på familjen sedan i augusti. Då publicerade hovet själva en bild på Victoria, Daniel och barnen från deras sommarsemester på Solliden, Öland. De passade även på att visa privata bilder från olika semesterturer de gjort under sin ledighet, bland annat Gotland, Kalmarsund och Hälsingland.

Sedan augusti är de tillbaka i Stockholm och har ett fullspäckat schema för att representera Sverige. Dessutom har dottern Estelle blivit så stor att hon nu börjat förskoleklass på Campus Manilla-skolan i Stockholm.

Peter Grunditz framför den nya bilden på kronsprinsessfamiljen på Arlanda.

Peter Grunditz framför den nya bilden på kronsprinsessfamiljen på Arlanda.

 

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna på Victoria – gesten till de drabbade

LÄS OCKSÅ:Victoria reser till USA – därför träffar hon inte prinsessan Madeleine

SENASTE NYTT!