LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Chris O'Neills skatteskuld – kan tvingas sälja lyxhuset

26 apr, 2017 
Lina Linnros
Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill avsade sig prinstitlen för att kunna fortsätta driva sina bolag. Nu har han ännu en gång stora skatteskulder i USA - hela 354 000 kronor är obetalda.
Annons

Prinsessan Madeleines, 34, make affärsmannen Chris O’Neill, 42, är ännu en gång i blåsvädret gällande obetalda skatter. Enligt Expressen har Chris 354 000 kronor i obetald skatt för lyxhuset i Florida. Samtidigt som hans bolag i Storbritannien har miljonskulder enligt senaste bokslutet.

Som Hänt tidigare berättat så är detta inte första gången Chris O’Neill har skatteskulder. Under 2015 kom det fram att han hade skatteskulder på över 350 000 kronor för lyxhuset i Florida och lägenheten i New York. Huset har fem sovrum, badrum i lyxig marmor, ett exklusivt designkök samt en tempererad pool som omgärdas av en makalös trädgård.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den nya skattenotan på lyxhuset i Florida skickades ut redan i november 2016 och hade slutdatum för betalning den 31 mars 2017. Det faktum att datumet passerat gör att det betraktas som förfallen – en avgörande punkt där en process inleds som kan sluta med tvångsförsäljning.

Den första auktionen hålls den 31 maj, om han inte betalar, handlar om skatterättigheter till huset. Då kan vem som helst kan då köpa en första rättighet till huset. Inom två år kan den sedan säljas genom exekutiv auktion, skriver Expressen.

Foto: IBL

Annons