Chris O’Neills markering – ryter ifrån efter bilderna på Madeleine

Chris O’Neills markering – ryter ifrån efter bilderna på hustrun Madeleine

Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill vill leva sitt liv utanför rampljuset. Trots det fångas han ibland på bild, något som inte uppskattas. Det, och bilder på familjen, får honom att ilskna till.
Slå på ljud

Att prinsessan Madeleines make Chris O’Neill valt ett liv utanför rampljuset är ingen hemlighet. Madeleine, Chris och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är bosatta i Florida i USA, sedan en tid tillbaka. Något som hindrar prinsessan Madeleine att dyka upp på lika många stora tillställningar som sina syskon.

När prinsessan Madeleine väl dyker upp är Chris O’Neill i princip aldrig vid hennes sida. Och det handlar inte om att han inte stöttar sin hustru i det hon gör, för det gör han. men synas själv är inget han gärna gör. När Chris och Madeleine gifte sig kom han med beskedet att han inte kommer att bära en prinstitel.

Chris åsikt om bilderna på familjen

Att gifta sig med en prinsessa gör det dock svårt att hålla sig bakom strålkastarljuset ständigt, något som Chris givetvis förstod när han gifte sig med Madeleine.

Men det betyder inte att han tycker att allt är okej. I en intervju med King, som den enda längre intervjun han gjort med svensk press, har han berättat vad han tycker om att Madeleine och barnen exponeras som de gör.

– Det gör mig arg. Det ska dock sägas att den brittiska pressen självsanerat rejält på den fronten, eventuellt i sviterna efter prinsessan Dianas bortgång. De får på inga villkor publicera bilder på barnens ansikten, och i den mån de fångats på bild är de pixlade, vilket inte är fallet på kontinenten. Självklart stör det mig att mina barn blir fotograferade om de inte framträder i officiella sammanhang, sa Chris då.

Han fortsätter:

– Man kan bli en aning illa berörd när bilderna dyker upp i tidningen, och är tagna tidigt på lördag morgon i lekparken med barnen efter en jobbig natt, när jag har träningsoverall på. Det i sin tur leder till en malande känsla av ständig övervakning, som kan vara mindre kul. Men jag visste vad jag gav mig in på, även om det förstås inte hindrar mig från att klaga för Madeleine med jämna mellanrum, sa Chris till King.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!