LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Chris O'Neills okända mamma – syns inte med prinsessan Madeleines barn

06 jul, 2022 
Chris O'Neills mamma håller sig gärna utanför strålkastarljuset.
Det har lett till att frågor uppstår kring vart hon befinner sig.
Inte heller syns hon med Chris och prinsessan Madeleines barn.
Annons
Här anländer kungafamiljen till Polar Music PrizeBrand logo
Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize

Prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O'Neill är bosatta i Florida, USA. Men under sommarmånaderna hör det inte till ovanligheterna att familjen återvänder hem till Sverige för att avnjuta den svenska sommaren.

I detta nu befinner sig makarna och deras barn prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas i Sverige – men när avresan mot Sverige skulle gå blev det ändrade planer.

Det var nämligen bara prinsessan Madeleine och döttrarna som hoppade av planet – pappa Chris och prins Nicolas kom några dagar senare. Anledningen? Lill-prinsen hade ont i öronen och fick stanna hemma i USA några extra dagar innan avresan till Sverige gick av stapeln.

Kungafamiljens återförening – då samlades alla igen

Under åren av pandemi blev dessvärre resorna till Sverige färre än vanligt. Efter ett års isolering i USA för prinsessan Madeleine och familjen kunde familjerna äntligen återförenas i Solliden förra sommaren.

Annons

Svensk Damtidning kunde tidigare rapportera att även Chris O'Neills mamma, Eva O'Neill, och systern, Natascha Loeb, gjorde Chris och Madeleine sällskap i sommarvärmen på Öland.

Och vistelsen måste minst sagt varit värmande för familjerna, detta ska ha varit första gången sedan pandemins start som mormor Eva fick träffa sina barnbarn.

Evas frånvaro väcker frågor

Chris O'Neills mamma Eva är likadan som sin son – står gärna inte i rampljuset i onödan. Men i augusti förra året syntes hon klädd i en vacker benvit klänning på en filmpremär i Tyskland tillsammans med dottern Natascha och dotterdottern Milana. Sedan dess har det varit tyst kring Eva.

Hennes frånvaro har resulterat i att folk undrar vart hon egentligen befinner sig och om hon träffar sina barn och barnbarn något. Men med tanke på att hon gärna håller sig utanför media så vet allmänheten väldigt lite om henne.

Ännu vet vi inte svaret på vart Eva befinner sig men vi hoppas att hon mår bra!

FOTO: Ursula Düren/Karin Törnblom/TT

Annons