Chris O'Neill och prinsessan Madeleine kan missa bröllopet

Madeleine och Chris O'Neill

Chris O'Neills och prinsessan Madeleines tillvaro i Florida har blivit mer komplicerat. Nu ser paret ut att stoppas från att träffa sina vänner.
Slå på ljud

Det har knappats undgått någon att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har haft en svår period den senaste tiden. På grund av coronapandemin har de stoppats från att träffa vänner, göra resor och från att fira kronprinsessan Victorias födelsedag på plats i Sverige.

Dessutom har det inte helt klart hur prinsessan Leonores skolstart kommer att se ut, det här har Hänt skrivit om tidigare. Det är nämligen så att viruset slagit till särskilt hårt mot Florida – och det område i delstaten som drabbats allra hårdast är Miami-Dade county, där familjen bor.

Hur som helst kommer det att bli skolstart inom kort.

Men nu kommer nästa bakslag för familjen.

Stor motgång för Chris och Madeleine

En av herr Chris O’Neill bästa och närmaste vänner ska nämligen gifta sig inom kort. Han heter Cedric Notz och ska alltså ingå äktenskap med sin fästmö Andrea Brodin. När Chris O’Neill gifte sig med prinsessan Madeleine 2013 gjorde han det med Cedric Notz som best man.

Det var faktiskt också så att Andrea Brodin och Cedric Notz träffades just på det bröllopet. Andrea är nämligen nära vän med Madeleine.

Det är givetvis så att paret Chris och Madeleine var inbjudna till bröllopet, men nu ställer coronaviruset till det igen. Enligt Svensk damtidning, som pratat med hovets informationschef Margareta Thorgren, verkar det inte som att prinsessparet kommer att göra en resa över Atlanten.

– Det är inga uppgifter som jag har. Men de har inte varit hemma under sommaren och det är ingen hemresa planerad för dem de närmaste veckorna, säger Margareta Thorgren till tidningen.

Parets relation till kungafamiljen

Cedric Notz är född i Schweiz och det blev till en början mycket pendlande fram och tillbaka för både hans och Andrea Brodins del. Nu bor de tillsammans på Lidingö utanför Stockholm, men det är inte sällan de syns till i Cedrics hemland.

Deras första gemensamma barn Isabella föddes 2016, och Andrea har sedan tidigare barnen Diana och Ivar. Detta från förhållandet med exmaken Niclas Engsäll. Paret är nära kungafamiljen – kronprinsessan Victoria är nämligen fadder åt Diana.

Svensk damtidning frågar också hovet informationschef Margareta Thorgren rakt ut om Chris O’Neill och Madeleine kommer närvara på Cedrics och Andreas bröllop, och får detta till svar:

– Bröllop är privata evenemang och inget som svenska hovet kommenterar, säger Margareta Thorgren till tidningen.

Trots allt verkar familjen må bra i Florida, och förhoppningsvis drar alla problem snart över Chris och Madeleine inom en inte allt för lång framtid.

BILD: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!