LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Chocken efter nya bilden på kungafamiljen – därför sticker prinsessan Estelle ut

08 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Nästa vecka är det äntligen dags för kung Carl Gustafs stora jubileum – den 15 september har kungen suttit 50 år på tronen.
Nu publicerar hovet en ny bild på kungafamiljen – något som chockerar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens starka reaktion: ”Det var fantastiskt”Brand logo
Kungens starka reaktion: ”Det var fantastiskt”

Den kungliga kalendern har börjat fyllas på inför hösten och alla uppdrag som våra kungligheter ska ut på den närmsta tiden. Sommaren har främst bestått av återhämtning och uppladdning för kungahuset som har fått avnjuta en välförtjänt semester.

Mitten av sommaren tillbringade samtliga medlemmar från kungafamiljen på Öland för att fira kronprinsessan Victoria. Det blev en härlig folkfest med mycket musik och ett kärt återseende med prinsessfamiljen. Prinsessan Madeleine med familj som var på plats.

I vanliga fall brukar det dyka upp en bild runt juli där hela familjen skickar en sommarhälsning till svenska folket.

När det inte dök upp någon bild förra året levde fortfarande hoppet om att det bara var ett uppehåll. Men när det började närma sig julis slut, kunde hovet bekräfta för Svensk Dam att det inte blir någon familjebild från sommaridyllen i år heller. Ett besked som gjorde många besvikna.

Annons

Hovets vändning – nya bilden på kungafamiljen

Trots att hovet nekade till att det kommer komma en familjebild i år, har en ny bild på familjen nu publicerats.

Nu har hovet gått ut med en purfärsk bild på hela kungafamiljen. Det är i samband med kungens stora jubileum nästa vecka, som hela kungafamiljen har samlats för att föreviga det stora ögonblicket.

På kungahusets officiella Instagram-konto har de nu delat med sig av en unik familjebild där kungen och drottning Silvia sitter omringad av sin stora familj, där alla barn och barnbarn samlats.

Den Kungl. Familjen fotograferad inför nästa veckas firande av H.M. Konungens 50-årsjubileum på tronen.”, skriver de under bilden.

Bilden har väckt starka reaktioner bland följarna som skickar varma hälsningar till kungen och hela familjen.

Annons

Därför sticker prinsessan Estelle ut i nya familjebilden

På bilden är hela familjen prydligt uppradade och ler glatt in i kameran. Och det verkar sannerligen som att familjen pratat ihop sig om vad de ska ha på sig inför fotograferingen. Det är nämligen många medlemmar som matchar sina kläder med varandra och blått verkar vara färgen många dras till.

Exempelvis har både prinsessan Leonore och lillasystern prinsessan Adrienne likadana ljusblå klänningar på sig. Även mamma prinsessan Madeleine bär en ljusblå kreation och nästan samtliga av de manliga medlemmarna av familjen bär en slips i blå ton.

Svärsystrarna kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia bär båda klänningar i aprikosfärgade toner. Men det är en person vars kläder sticker ut i bilden.

Prinsessan Estelle är nämligen den enda på bilden som inte bär en klänning i blått eller aprikos. Istället har hon en ljusgrön klänning som pryds av små, vackra blommor.

FOTO: Clément Morin/Kungl. Hovstaterna

Annons