ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Carina Bergfeldts oväntade ord om prins Daniel: ”Jag kämpar”

13 jun, 2023 
CARINA BERGFELDT, PRINS DANIEL
I fyra säsonger har vi fått se Carina Bergfeldt göra succé som programledare för sin talkshow Bergfeldts, under ledning av Fredrik Skavlan.
Nu berättar hon om drömgästen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergfeldt om nya programmet med Tareq TaylorBrand logo
Carina Bergfeldt om nya programmet med Tareq Taylor

Carina Bergfeldt, 43, gör succé med sin talkshow Carina Bergfeldt.

Framgångssagan började för två år sedan, när hon tog över efter legenden Fredrik Skavlan, 56. Efter drygt 300 program under 25 säsonger på SVT, och lika många till för NRK, var det till slut dags för Skavlan att kasta in handduken. Men även om han inte syns direkt i rutan så finns han med i allra högsta grad. Det är nämligen han som ligger bakom Carinas talkshow.

”När Carina var gäst i ”Skavlan” var hon också där på en audition vilket hon inte visste om. Vi i redaktionen misstänkte nämligen att hon var som skapad för uppdraget. Och det var hon! Mitt tips är att Carina är en talkshow-värd som kommer vara med oss långt in i framtiden”, skrev Fredrik Skavlan till Aftonbladet.

Annons

Carina Bergfeldt om nya tv-programmet med Tareq Taylor

Carinas talkshow är dock inte den enda som Skavlan ligger bakom. Han är nämligen en av huvudpersonerna i produktionen för Bianca Ingrossos, 28, talkshow Bianca.

Sedan att Carina tog över talkshowen har mycket hänt. Bland annat har hon och SVT-profilen Tareq Taylor, 53, varit i USA och spelat in tv-serien Drömlandet.

När Hänt träffar Carina på röda mattan under Årets Feminista berättar hon om responsen.

– Det är jätteroligt, alla säger samma sak; att de tycker om det men det är för kort. Så jag tar det som ett bra betyg. Det är ju inte heller en person utan typ 300 som har skrivit samma sak, så det är ju mysigt att folk tycker att det är roligt, säger hon och fortsätter:

– Vi har ju väldigt roligt på resan så det är kul att folk vill hänga med.

Carina Bergfeldts ord om prins Daniel

När det kommer till talkshowen stod det redan klart att Carina är tillbaka i rutan till hösten. Men att det blir två nya säsonger var desto mindre känt.

Annons

– Det blir en säsong i höst och en säsong i vår. Jag och Skavlan var ute och drack drinkar och firade för några dagar sedan, när vi hade skrivit på papperna, förklarar Carina.

Hon berättar också att kontrakten skrivs två åt gången istället för ett i taget och därför är alltså säsong sex redan hugget i sten.

Detta blir Carinas tredje år som talkshowledare och under årens lopp har hon haft några riktigt stora och kända gäster. Men det finns en person som hon fortfarande inte lyckats få in i showen, nämligen prins Daniel, 49.

– Ja, alltså jag har ju sagt prins Daniel i fyra säsonger. Så jag fortsätter att hoppas på att övertala honom. Jag kämpar, säger hon och skrattar.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Karin Törnblom/TT

Annons