TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Carina Berg om chockmötet med kronprinsessan Victoria: ”Älskar henne”

01 feb, 2022 
Kronprinsessan Victoria och Carina Berg
Carina Berg firade sin make Erik Bergs födelsedag i fjällen.
En av dagens överraskningar blev ett möte med kronprinsessan Victoria och resten av kronprinsessfamiljen!
Annons
Se dramatiken när Kronprinsessan Victoria räddar en man i fjällenBrand logo
Se dramatiken när Kronprinsessan Victoria räddar en man i fjällen

Tv-profilen Carina Berg, 44, och före detta fotbollsproffset Erik Berg, 33, har ett semesterhus i Vemdalen, strax utanför skidorten Björnrike.

Paret verkar älska fjällen, då de gifte sig där år 2018. Även den senaste julledigheten valde familjen att tillbringa där, vilket ledde till att Eriks födelsedag firades i Vemdalen, något som Carina förberett mycket väl.

Carina Bergs plötsliga möte med kronprinsessan Victoria

Carinas make Erik Berg fyller år den 30 december, en dag som förra året firades i fjällen. Men på sin 33-årsdag fick sig Erik en ordentlig överraskning – i kunglig form.

– På hans födelsedag, så var vi uppe på en jättebra restaurang som heter Breaks. Så skulle vi hämta mat där. Vi hade beställt till Erik, till lunch. Och då när man går in bakvägen därifrån när man kommer bilvägen, för den ligger ju i backen, men när man kommer bilvägen så går man rätt in, liksom förbi toaletterna, berättar Carina Berg i podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva. Hon fortsätter:

Annons

– Så öppnade vi dörren där och där står kronprinsessan Victoria och en liten prins. Alltså hennes barn prins.

– På toaletten?!, frågar poddkollegan Carolina Gynning i chock.

– I toakön på Breaks! Och vet du vad jag var snabb då på att säga till Erik? Varsågod, det här har jag beställt, säger Carina Berg ironiskt och fortsatte:

– Kunglig hovleverantör. Jag ordnade en kunglig appearance, och jag sa: ”Vet du hur mycket jag har varit tvungen att maila med hovet för att få till det här? Bylset att få upp henne till björnrike, in på Breaks, tajma toakön. Alltså jag har haft det så stressigt Erik. Men varsågod!”

Gynning undrar då om Erik blev glad för sin gåva.

– Han var så glad för sin present! Och Daniel satt därinne. Hade jag också ordnat naturligtvis för Erik, säger Carina Berg med en gnutta ironi igen.

Annons

Carina Bergs fundering om kungafamiljen

När Carina berättat om den plötsliga händelsen så dök en fråga upp i Carolina Gynnings huvud:

– Jag älskar kungafamiljen. Lilla prinsessan då?, undrar Gynning.

– Hon satt också där vid bordet, jag såg inte. Jag vågade inte stirra så mycket för det kändes som att andra gjorde det. Alltså jag fattar inte hur de står ut. Den glosoppan som serverades på den restaurangen den dagen. Jag tycker de är så fina Daniel och Victoria. De är så ”Nej, barnen ska ha det normalt. Vi går på en lunchrestaurang”, säger Carina Berg och funderar samtidigt på:

– Men undra hur normalt det blir när alla stirrar så mycket?

Carina Berg verkar fortfarande lite chockad och överväldigad över händelsen i fjällen.

– Det var gulligt! Där stod en prins och skulle kissa och mamman skulle hjälpa till! Och mamman hade skidbyxor, pjäxor och gick stolpigt!, säger Carina och avslutar med:

– Daniel, han såg ut att ha hjälmruffs.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Henrik Isaksson/TT

Annons