LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Camilla bryter tystnaden om otroheten – avslöjar nya detaljer: "Fruktansvärt"

30 maj, 2017 
Malin Ljung
Att ha en kärleksaffär med en gift prins, det är inte något Camilla Bowles kan rekommendera så här i efterhand. Nu öppnar hon upp om tiden när världens ögon riktades mot henne och hon omnämndes som "den andra kvinnan".
Annons

Camilla Bowles, 69, må vara gift med en prins. Men deras relation har varit allt annat än sagolik.

När de inledde sin kärleksaffär 1970 fanns det en liten hake – prins Charles, 68, var gift med prinsessan Diana. Och triangeldramat har blivit det mest omtalade de senaste decennierna, framför allt efter att Camilla till slut fick sin prins efter Dianas tragiska död.

Men med relation kom också bevakningen, och är det någon som jagats och hatas så är det Camilla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var fruktansvärt. Det var en obehaglig tid och jag önskar inte ens min värsta fiende att uppleva det. Jag hade inte överlevt utan min familj, säger hon i en stort intervju som Daily Mail gjort inför hennes 70-årsdag i sommar.

Mot alla odds har de hållit gnistan vid liv, 2005 gifte sig Camilla och Charles. Sedan dess har hennes liv ändrats om i kunglig riktning, nu gör hon cirka 200 kungliga uppdrag per år.

– Ibland går du upp på morgonen och tänker att du inte orkar, men du måste. Minuten du stoppar är det som att luften går ur en ballong, du kollapsar, säger hon.

FOTO: Ibl

Annons