TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Hovets svar efter ryktet om bråket mellan Meghan och Kate

03 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Nu svarar brittiska hovet på de rykten om att Meghan Markle och Kate Middleton skulle vara ovänner.
Länge har det ryktats att Meghan Markle och Kate Middleton ska vara rejält osams. Nu gör det brittiska hovet något ovanligt för att stävja det envisa ryktet.
Annons

Livet i det brittiska kungahuset är ständigt omgärdat av rykten och oftast väljer hovet att hålla tand för tunga när det gäller att bemöta diverse tissel och tassel.

Nu har det brittiska kungahuset gått ut med ett ovanligt uttalande kring just ett sådant rykte.

Ryktet handlar om att prins Harrys fru Meghan Markle, 37, och prins Williams fru Kate Middleton, 36, ska befinna sig i ett infekterat gräl. Det har länge spekulerats i Kates och Meghans relation och det har sagts att de båda inte är direkt goda vänner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det har även pratats om att prins Harrys och Meghan Markles planer att flytta ut ur Kensington Palace beror på Meghans och Kates osämja, skriver Ok!

Bakgrunden till bråket ska ha varit att Kate Middleton satt ner foten mot Meghan Markle och sagt åt Meghan att sluta läxa upp Kates personal.

– Det är en svår situation men det hände vid ett tillfälle och de har bestämt sig för att ha en positiv relation trots att de uppenbarligen är väldigt olika i hur de hanterar saker, har en källa sagt till The Sun.

Annons

Ovanligt uttalande från hovet

Nu har alltså det brittiska hovet kommit med ett uttalande kring bråkryktet, något de sällan gör.

– Det här har aldrig hänt, säger en talesperson för det brittiska kungahuset.

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig den 19 maj i år och i oktober kom det glada beskedet att paret ska bli föräldrar.

I höstas berättade också prins Harry och Meghan Markle att de lämnar Buckingham palace för att bo i en stuga, Frogmore cottage, på ägorna kring Windsor Castle.

En talesperson för paret har dock understrukit att de kommer arbeta från Kensington palace.

– Hertigens och hertiginnans kontor kommer att fortsätta vara baserade på Kensington palace.

FOTO: IBL

Annons