Blondinbellas oväntade plan med prinsessan Sofia: "Har sett fram emot det"

En oväntad vänskap? På sin blogg avslöjar Isabella Löwengrip att hon ätit en privat lunch tillsammans med prinsessan Sofia och prins Gabriel. "Jag har verkligen sett fram emot att ses", skriver Blondinbella i sin blogg.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, är inte bara entreprenör, tvåbarnsmamma och en av Sveriges största bloggare. Nu smider hon också kungliga planer tillsammans med ingen mindre än prinsessan Sofia, 32.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Under tisdagen åt de två en privat lunch tillsammans. Med fanns också prinsessan Sofias nyfödde son, prins Gabriel. I ett inlägg på sin blogg hyllar Isabella Löwengrip prinsessan efter mötet.

“Idag åt jag lunch med Prinsessan Sofia (och lilla Gabriel), jag har verkligen sett fram emot att ses. Vi sågs på en middag innan sommaren och jag slogs av då vilken fin människa hon är. Stort hjärta, skarp, framåt och genuin”, skriver hon.

Isabella Löwengrip berättar att de båda delade med sig av erfarenheter av att vara tvåbarnsmammor och samtidigt satsa på karriären. Bloggaren skriver också att de båda har målet och planen att förändra världen – och satsa stort.

“Vi pratade om tvåbarnslivet (Sally och Alexander fyller år samma dag!) och våra passioner om att vilja förändra och göra skillnad för människor. I mitt liv hoppas jag kunna få inspirera kvinnor världen över att våga drömma stort och satsa. Att det mesta är faktiskt möjligt och att det går att få ihop karriär och familjeliv. Det är mitt mission i livet”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter:

“I Prinsessans Sofias fall förändrar hon barns öden via Project Playground och Prinsparets Stiftelse. Det är så imponerande.”

Isabella Löwengrip började blogga som 13-åring under namnet Blondinbella.

2018 utsågs hon till Näringslivets mäktigaste kvinna av tidningen Veckans Affärer.

Isabella Löwengrip var tidigare gift med Odd Spångberg.

Isabella Löwengrip.

Tillsammans med Odd har Isabella barnen Gillis och Sally.

Foto: IBL, Faksimil

SENASTE NYTT!