Bilderna inifrån prins Harry och Meghans nya lyxvilla

Hemma hos Meghan och Harry

Tillsammans med sonen Archie har prins Harry och hustrun Meghan Markle flyttat till Los Angeles.
Så här ser det ut hemma hos prinsparet!

Det har tagit flera månader men nu har prins Harry, 35, och Meghan Markle, 38, hittat sitt drömhus i det välburna området Pacific Palisades vid kusten i utkanten av Los Angeles.

Passande nog har prinsen bosatt sig i en stor herrgård med cirka 575 kvadratmeters boyta och ett drygt tunnland stor trädgård med havsutsikt och bergsvyer. Prislappen ligger på 150 miljoner kronor.

Huset är byggt i medelhavsstil med sex stora sovrum och lika många badrum. Allt är topmodernt och det finns både hemmabio, gigantisk pool och gym. Harry och Meghans lille prins Archie fyllde nyligen ett år och han går inte lottlös i flytten. Han får en helt egen lekplats och en egen lekplats i trädgården. Med tanke på alla rummen i huset är det inte osannolikt att Harry och Meghan utökar familjen.

Därför har prinsparet flyttat

Att paret bosatt sig i det stjärntäta området är ingen slump. Harry och Meghan planerar lansera sitt varumärke, samtidigt som hon åter ska gå tillbaka till skådisyrket.

– En av de stora anledningarna bakom beslutet att flytta till LA var att hon ville vara nära sin mamma. De har kommunicerat via Whatsapp och Facetime nästan varje dag, men de är så klart inte samma sak, har en person nära paret tidigare sagt till Express.

Bland grannarna märks också många av hennes forna kollegor som Tom Hanks, 63, Ben Affleck, 47, och Jennifer Garner, 48.

Tyst från Meghan och Harry

Numera hör man inte lika mycket från prins Harry och Meghan Markle. Anledningen till detta är att de har beslutat sig för att helt frysa ut fyra stora brittiska tidningar. I framtiden kommer de istället att handplocka de journalister som tillåts intervjua dem.

“Det här handlar inte om att tysta det offentliga samtalet eller censurera korrekt rapportering. Medierna har all rätt att rapportera om och ha en åsikt om hertigparet, bra eller dålig. Men det kan inte vara baserat på en lögn”, har Meghan och Harry skrivit i ett uttalande.

Se alla bilder nedan!

Hemma hos Meghan och prins Harry
Hemma hos Meghan och prins Harry
Hemma hos Meghan och prins Harry
Hemma hos Meghan och prins Harry
Hemma hos Meghan och prins Harry
Hemma hos Meghan och prins Harry
Hemma hos Meghan och prins Harry

FOTO:Compass/TT, MEGA/TT

Senaste nytt