Barnmorskans tabbe avslöjade allt: Här föds prins Williams och Kates tredje barn

Under ett event på ett college råkade plötsligt en barnmorska avslöja var brittiska prinsparets tredje barn kommer att födas.

I början av september bekräftade det engelska hovet att prins William, 35, och hertiginnan Kate Middleton, 36, väntar sitt tredje barn. En dryg månad senare berättade de också att bebisen förväntas komma till världen i april. Men nu har det av misstag även avslöjats var Kate kommer att föda barnet.

Under ett besök vid Royal College of Obstetricians and Gynaecologists där makarna var tillsammans berättade Kate först lite skämtsamt att William är smått oroad över att bli trebarnspappa.

– Han lever i förnekelse, sa hon med ett leende.

Därefter skedde något som inte alls var planerat. Hertiginnan Kates förra barnmorska, professor Lesley Regan, höll tal och råkade samtidigt avslöja var bebisen kommer att födas:

– Vi skulle alla vilja önska er lycka till inför den kommande förlossningen. Jag är säker på att du kommer att få väldigt bra vård från vårt team på mitt eget sjukhus, precis som när du födde prins George och prinsessan Charlotte.

Både prins George, 4, och prinsessan Charlotte, 2, är nämligen födda på St Mary’s sjukhus. Så uppenbarligen kommer Kate välja att föda där även denna gång. Det brittiska hovet har än så länge inte velat kommentera nyheten överhuvudtaget. Något som antyder att avslöjandet inte på något sätt var planerat utan ett misstag från barnmorskans sida.

Det kärleksfulla prinsparet i Sunderland den 22 februari.

Kate tar sig lyckligt över magen.

På Royal Foundation Forum den 28 februari.

Prine Harry, Meghan Markle, Kate som är hertiginna av Cambridge och prins William var alla med på tillställningen och det syntes tydligt hur stor Kates mage har blivit.

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Kate Middleton från prins Harrys bröllop med Meghan Markle

LÄS OCKSÅ: Raseriet mot gravida Kate Middleton – efter nya bilderna

FOTO: IBL

Senaste nytt