BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Barnbarnen får inte vara med när kung Charles kröns – nobbas helt

12 mar, 2023 
Charles, prins Harry och Meghan
Snart är det dags för kung Charles kröning – men hans barnbarn är inte bjudna till den stora ceremonin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppetBrand logo
Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppet

Det har minst sagt varit händelserika år för det brittiska kungahuset.

Prins Harry och Meghan valde att lämna – vilket skapat mängder av rubriker och det har även ryktats om en riktigt kylig stämning mellan paret och Harrys familj.

Utöver det gick även drottning Elizabeth bort i fjol, och det blev därför dags för Charles att ta över som kung.

Nu är det snart dags för de brittiska kungligheterna att samlas inför just kung Charles kröning. Så, vilka kommer att närvara då?

Barnbarnen får nobben

Jo, nu står det klart att prins Harry och hertiginnan Meghan blivit inbjudna till den kungliga ceremonin. Men några som inte fått en inbjudan till kröningen är parets två barn, Archie, 3, och Lilibet, 1, det vill säga Charles barnbarn. Detta rapporterar Daily Mail.

Om paret kommer att närvara, trots att deras barn inte är bjudna samt den frostiga stämningen, återstår att se.

– Många i familjen vill inte alls ha något mer med dem att göra. Om de måste se dem på kröningen så är det som det är, men de vill inte umgås med dem, säger källan till Daily Mail.

Annons