Andrea Brodin har gift sig med Cedric Notz

Cedric Notz och Andrea Brodin

Cedric Notz och Andrea Brodin har gift sig! På bilderna från bröllopet kan man se kronprinsessan Victoria och prins Daniel mingla bland de andra gästerna.

En av kronprinsessans bästa vänner Andrea Brodin och herr Chris O’Neills dito Cedric Notz har nu tackat jag till varandra. Företagaren och inredaren träffades för sju år sedan, på prinsessans Madeleines bröllop, och har hållit i hop sedan dess.

Bröllopet hölls i går på Andrea Brodins föräldrahem i Ulrikdals slottspark i Stockholm. På den coronasäkrade gästlistan fanns brudens föräldrar Hans Eric “Jeje” BrodinEva Benita “Putzi”Brodin samt vännerna Aje Philipson och Bathina Philipson.

Victoria och Daniel gäster

Självklart var också kronprinsessan Victoria där tillsammans med prins Daniel. På bilder från festen ser man hur de minglar och småsnackar med de andra gästerna.

Cedric Notz är född i Schweiz och efter att han träffade Andrea  blev det till en början mycket pendlande fram och tillbaka för både hans och den blivande fruns del. Nu bor de tillsammans i Sverige, på Lidingö utanför Stockholm, men det är inte sällan de syns i Cedrics hemland.

De har ett barn tillsammans, dottern Isabella som föddes 2016. Andrea har också sedan tidigare barnen Diana och Ivar. Detta från förhållandet med exmaken Niclas Engsäll som i dag är tillsammans med SVT-profilen och författaren Carolina Neurath.

Kronprinsessan Victoria och Andrea har följts åt sedan barnsben. När Andrea 2013 gifte sig med Niclas Engsäll var kronprinsessan tärna. Andreas dotter Diana är också guddotter till Victoria.

Cedric Notz var bestman på Chris O’Neills och prinsessan Madeleines bröllop. Det var då som han och Andrea fick upp ögonen för varandra.

Chris O’Neill och Madeleine kunde inte närvara på bröllopet. De var givetvis inbjudna, men på grund av coronapandemin fick prinsessparet inte ta sig över Atlanten.

Bröllopsbilderna

I dag, dagen efter bröllopet, lade Andrea ut ett par bröllopsbilder på sin Instagram. På en av bilderna håller Cedric Notz, iklädd mörk kostym med vit skjorta och blå slips, om sin kärlek som har en vacker vit brudklänning.

På den andra bilden går paret hand i hand och Andrea håller i en vacker brudbukett.

”Nygifta”, skriver Andrea Brodin i bildtexten.

Där får hon många gratulationer från vänner och följare.

Programledaren, författaren och journalisten Jenny Strömstedt skriver: ”Stor varmt grattis! Så vackert det är med kärleken!”.

Sångerskan Charlotte Perrelli verkar överraskad och skriver: ”Va?! Wow! Sååå vackra, sort stort grattis!”, och mediaprofilen Anitha Clemence kommenterar: ”Stort grattis till er båda. Så fina!”

Även om Chris O’Neill och prinsessan Madeleine så klart var saknade under dagen och kvällen så verkar det alltså som att paret hade en fin bröllopsdag tillsammans. Grattis!

Bild: Carolina Byrmo/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN