LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Alla reagerar på Victorias arm – här är sanningen bakom märket

22 maj, 2024 
Polarpriset 2024 dök kronprinsessan Victoria upp på röda mattan och hon strålade som alltid!
Men det är en detalj som väckt frågor...
Annons
Här anländer Kungafamiljen på Polarpriset – Kronprinsessan Victorias detalj alla undrar överBrand logo
Här anländer Kungafamiljen på Polarpriset – Kronprinsessan Victorias detalj alla undrar över

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under den soliga och varma tisdagskvällen gick Polarpriset 2024 av stapeln på Grand hotel, under ledning av ingen mindre än Tilde de Paula Eby, 51. Det är inte första gången hon leder galan och Tilde har tidigare berättat om den härliga stämningen.

– Det var superstort och häftigt att få göra det. På galan har jag fått möta några av de absolut häftigaste artisterna och musikerna i världen. Björk, Patti Smith, Paul Simon, Emmylou Harris, Max Martin och Sting, för att nämna några. Jag måste säga att alla de gigantiska stjärnorna har varit vansinnigt trevliga och ödmjuka. De är trygga och behöver inte hävda sig. De är genuint och uppriktigt hedrade och glada över Polarpriset, sa hon till Tara.

Sanningen om kronprinsessans klänning

I vanlig ordning är det alltid en röd matta som leder kändisarna in till Vinterträdgården och först kom kungaparet, sedan kronprinsessan Victoria, 46, och sedan prinsparet.

Annons

När kronprinsessan gjorde sin entré på röda mattan var det som att alla stannade upp.

– Hon bär en vacker paljettklänning från H&M, som vi har sett henne bära tidigare. Kronprinsessan bar den vid det officiella besöket i Storbritannien i november 2023, säger Sara Ericsson, som bloggar om kungligt mode på ELLE.

KRONPRINSESSAN VICTORIA
FOTO: HÄNT

Sanningen om kronprinsessan Victorias märke på armen

Att Victoria verkligen glänser i sin fina klänning är något som är säkert. Men flera har reagerat på kronprinsessan arm efter de nya bilderna...

Annons

Hänt som var på plats under Polarpriset har granskat sina videos och kan konstatera att det är en paljett från klänningen som råkat falla ner på armen. Så det är alltså inte något slags plåster eller annan detalj, utan helt enkelt en bit av klänningen.

FOTO: Hänt, TT

Annons