Alicia Vikanders otippade möte – träffar svenska kungafamiljen OCH William och Kate

Snart är det dags för årets kungliga höjdpunkt i Sverige! Brittiska William och Kate kommer på besök. Väl i Stockholm har de bokat in en dejt med Victoria och Daniel OCH Alicia Vikander.

I slutet av januari blir det kändistätt i Sverige och Stockholm. Brittiska hertigparet prins William, 35, och hans hertiginna Catherine, Kate, kommer på besök. Besöket, som varar i två dagar, blir, som så ofta då det gäller kungligheter, späckat.

Under sina två dagar i Sverige ska Will och Kate hem till kronprinsessan Victoria, 40, och prins Daniel, 44, på Haga Slott för att dricka te. Man ska också ta en sväng förbi Kungliga Slottet i Gamla stan för att närvara vid en flott middag. Förutom den svenska kungafamiljen märks också gäster som Alicia Vikander, 29, och Stellan Skarsgård, 66.

Men, hur ser då schemat ut i övrigt? Man ska till Vasaparken, till NK och till Fotografiska – bland annat. Hela programmet finns att tillgå här!

Efter två dagar i Stockholm reser hertigparet, William och Kate, vidare till Norge där man ska träffa det norska kronprinsparet och några av skådisarna från tv-serien SKAM.

Hertigen och hertiginnan ser fram emot att tillbringa tid med kronprinsessan Victoria och prins Daniel av Sverige och kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit av Norge, som kommer att följa med deras kungliga högheter på en rad av deras engagemang under besöket, skriver det brittiska hovet i ett pressmeddelande.

Alicia Vikander vann en Oscar för bästa biroll i ”Danish Girl” 2016.

Vikander som tuffa Lara Croft i kommande ”Tomb Raider"-filmen.

Michael Fassbender ger Alicia Vikander en grattispuss efter att Vikander vunnit en Oscar för bästa biroll i ”Danish Girl”.

Alicia Vikander i september 2017.

Alicia med hennes pojkvän, skådisen Michael Fassbender.

Alicia Vikander i ”Andra avenyn”.

Rollen i ”Danish Girl” som gav Vikander en Oscar.

LÄS OCKSÅ: Kate Middletons dolda karriär – då träffade hon William

LÄS OCKSÅ: Därför åker kungen och Silvia till Pyeongchang i åtta dagar

LÄS OCKSÅ: Se bilderna från Alicia Vikanders romantiska smekmånad i Italien

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på ELLE och är skriven av Johanna Lejon.

SENASTE NYTT!