LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Stort grattis Levin – men hade det inte varit jäkligt kul om Fredrik vann?

17 mar, 2024 
Levin tar hem Farmen 2024 – men hade det inte varit roligare om Fredrik hade vunnit?
Det tycker åtminstone Hänt:s Angelica Hedlund.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Därför borde Farmen-Fredrik ha vunnitBrand logo
Hänts krönikör: Därför borde Farmen-Fredrik ha vunnit

Levin Larsson, 33, fick äntligen vinna Farmen och hans glädje gick verkligen rakt igenom tv-rutan.

– Jag trodde nästan inte att det var sant. Jag kommer inte ens ihåg riktigt vad som hände när jag hade vunnit. Jag trodde inte det var sant liksom, säger han till Hänt.

För oss Farmen-fans kan vi nog vara enade om att Levin verkligen förtjänade det här. Förra gången han var med åkte han ju dit på sin godhet och att han valde att lita på fel personer.

Att nu få se honom kamma hem hela kalaset är därför inte bara en vinst för Levin – utan även för mänskligheten. Levin bevisar att godhet, karma och att aldrig ge upp verkligen lönar sig.

FARMEN 2024
FOTO: TV4

Men ändå, hade det inte varit otroligt med en skräll? Fatta om Fredrik Trygg Kummertz, 35, hade fått vinna. Det hade varit en vinnare som verkligen går till historien och inte bara "en i raden av alla Farmen-vinnare".

Annons

Utan att lyfta ett finger landade han alltså på en brons-plats i Farmen och det är faktiskt imponerande.

Fredrik har under säsongens gång bevisat att alla medel är tillåtna. Han har jobbat så lite som möjligt, fejkat en sjukdom, paktat sig in i Storbondestugan samtidigt som han bjudit på otrolig tv.

Utan att lyfta ett finger landade han alltså på en brons-plats i Farmen och det är faktiskt imponerande. För visst är det kul med latmaskar som går långt i realityprogram. Vi alla minns väl Jerker Dahlman och Mattias Dallerstedt som gick och vann Robinson när det fortfarande sändes på SVT?

Om jag får önska hade jag velat se Fredrik i varenda tv-program framöver, men samtidigt som säsongen nu är över för min del, kommer här ett visdomsord:

”Det är så skönt att göra ingenting – och sedan vila efteråt” (Den som förstår, förstår).

FOTO: TV4

Annons