TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Zac Efron tvingad till akut operation efter otäcka olyckan

12 feb, 2019 
AvOla Brising
Skådisen Zac Efron har opererats och går numera på kryckor. Detta efter att han råkade ut för en otäck olycka i skidbacken.
Annons

I helgen råkade Hollywoodstjärnan Zac Efron, 31, ut för en smärtsam olycka i skidbacken. Han freestylade och skulle göra ett trick då han landade fel och slet av ena korsbandet. Efter att ha förts till sjukhus opererade skådisen knäet. På Instagram skriver han:

”Jag drog av korsbandet när jag gjorde ett coolt trick, men allt är bra. Jag valde att operera så jag kan komma tillbaka starkare än någonsin. Tack Dr. och hans team på Kervlan – Jobe Surgery Center. Jag ska uppdatera er om hur det läker och alla framsteg jag gör! Tack för all kärlek och positiv energi!”

Till saken hör att det är långt ifrån första gången Zac skadar sig ordentligt. Stjärnan är känd för att vara allt annat än försiktig av sig. Han älskar extremsporter, att surfa, åka snowboard och klättra i berg och testar gärna gärna att lära sig nya våghalsiga trick så ofta han får chansen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots detta är det inte då han utövat extremsporter han skadat sig som allvarligast tidigare, utan då han festat för hårt. 2013 vårdades Zac Efron för kokainmissbruk två gånger om och samma år lyckades han ramla omkull och krossa käken i sitt hem i Los Angeles när han var drogpåverkad.

Annons

Året därpå erkände Zac i en intervju med Aftonbladet:

– Jag har gått med i Anonyma alkoholister. Jag drack alldeles för mycket.

Från tonårsidol till Ted Bundy

Efron, som idag är en av en av Hollywoods hetaste skådisar, slog igenom stort för över tio år sedan när han spelade huvudrollen som Troy Bolton i filmen High school musical. Sedan dess har han varit en tonårsidol och en flickfavorit världen över.

De senaste åren har han dock fått lämna tonårsfilmerna bakom sig för att göra mer vuxna roller i filmer som Baywatch och The Greatest showman. Just nu gör han sin allra mörkaste roll hittills, som seriemördaren Ted Bundy i filmen Extremely wicked, shockingly evil and vile.

FOTO: TT, Instagram

Annons