Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Wicked tuna-William Hathaway död efter mindre trafikolycka

18 dec, 2018 
Malin Ljung
william hathayway
William "Willbilly" Hathaway, 36, har avlidit. Han var inblandad i en mindre trafikolycka och kunde själv ringa sin fru efteråt för att berätta att allt var okej med honom. Men när räddningstjänst kom till platsen var han livlös.
Annons

William “Willbilly” Hathaway har avlidit, bara 36 år gammal.

“Willbilly” slog igenom för tv-tittarna när han medverkade i National Geographics realityserie Wicked tuna. Där följdes han i sitt farliga yrke med att fånga tonfiskar och tävlade mot andra besättningar, men det var inte yrket tog hans liv.

Enligt uppgifter till den amerikanska sajten TMZ ska 36-åringen ha varit inblandad i en mindre bilolycka under lördagen i Salisbury, Maryland. William “Willbilly” Hathaway ska ha kört av vägen på en mindre landsväg.

Efter olyckan ska han själv ha larmat räddningstjänst och dessutom ringt sin fru Mary som var hemma med deras nyfödda dotter Molly Jean. I samtalet till henne ska han ha sagt att han kört av vägen efter att en annan bil ska ha trängt ut honom i diket, men att allt var okej efter omständigheterna. Hustrun hade ingen anledning till att oroa sig för hans hälsa.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men när räddningstjänsten kom till olycksplatsen fann de William “Willbilly” Hathaway hängande över mittkonsolen i sin bil. De kunde konstatera att han var medvetslös och 36-åringen fördes akut till närmaste sjukhus. Läkarna arbetade febrilt för att rädda hans liv, men senare dödförklarade de honom.

Polisen som undersökte olycksplatsen kunde konstatera att William “Willbilly” Hathaways bil knappt hade några synliga skador efter avkörningen, och airbagen hade inte utlösts vid olyckstillfället.

Insamling för hustrun och nyfödda dottern

Efter William “Willbilly” Hathaways mystiska dödsfall har en insamling startats på Facebook. Pengarna som kommer in är tänkta att ges till hustrun och den nyfödda dottern. Målet för insamlingen är 250 000 dollar, och redan under måndagen uppger TMZ att summan var uppe i 47 500 dollar.

“Han var en underbar person som älskade havet. Han lyste alltid upp dagen för de han mötte. Han var mest stolt över sin fru och nyfödda dotter”, står det bland annat i gruppens text där de efterlyser donationer.

FOTO: National Geographic

Annons