LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Victoria Beckhams varning – efter sonen Brooklyns dejtande

15 nov, 2019 
Victoria Beckhams stora oro – efter sonen Brooklyns dejtande
Brooklyn Beckham har börjat dejta en ny tjej, igen.
Och nu känner föräldrarna Victoria Beckham och David Beckham att han borde varva ner på kvinnofronten.
– De är genuint oroade över hans rykte, säger en källa till The Sun.
Annons

David, 44, och Victoria Beckhams, 45, äldsta son Brooklyn Beckhams, 20, relation med dåvarande flickvännen, modellen Hana Cross, 22, tog slut efter ett par romantiska månader tillsammans nu i augusti.

Men han verkade ta uppbrottet med ro för redan i oktober kunde man se honom tillsammans med den sju år äldre modellen Phoebe Torrance, 27.

Brooklyn dejtade en Victoria Beckham-kopia

Phoebe Torrances uppenbarelse fick många att reagera, enligt tidningen The Sun. Reaktionerna bottnade i att Phoebe Torrance tidigare kunnat livnära sig på att hon är extremt lik Victoria Beckham, det vill säga samma kvinna kunde blivit hennes svärmor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Likheten mellan Phoebe och mamma Victoria fick Brooklyns vänner att reagera starkt – och kanske var det därför det senare tog slut.

– Hans vänner har retat honom för det, men Brooklyn är tydlig med att det inte finns något ”oidipalt” eller liknande bakom det hela, sa en källa till The Sun.

Annons

Marvel-skådis är den nya flamman

Nu tycks det dock vara slut mellan Brooklyn och mamma-kopian Phoebe, då man sett kändissonen tillsammans med en ny tjej. Enligt The Sun länkas han nu samman med Marvel-skådespelerskan Nicola Peltz, 24.

Vilket också ska vara den fjärde kvinnan han dejtat intensivt under de senaste månaderna.

– Brooklyn har redan träffat Nicolas familj och han kommer bra överens med henens bror, de har till och med festat tillsammans, säger en källa till The Sun.

Skådisen Nicola Peltz har medverkat i Hollywoodfilmer som The Last Airbender, Transformers, och även Netflix-serien Bates Motel. Och nu uppges hon då vara Brooklyns fjärde flickvän efter uppbrottet med fotomodellen Hana.

Brooklyn kallas numera ”ladykiller”

Utöver nämnda mamma-kopian Phoebe har Brooklyn även dejtat skådespelaren Natalie Ganzhorn, 21, och modellen Lottie Moss, 21, som är lillasyster till modellen Kate Moss, 45. The Sun kallar därför kändissonen för ”ladykiller” vilket kan översättas till ”kvinnotjusare”.

Men det intensiva dejtandet verkar enligt källan tära på föräldrarna som nu känner en stor oro inför Brooklyns snabba ruljans mellan damerna.

– Hans vänner hyllar honom men David och Victoria är inte lika imponerade. De har pratat med honom om hans beteende och varnat för att han inte kan komma undan med vissa saker nu när han är i offentligheten. De är genuint oroade över hans rykte, fortsätter källan förklara till tidningen.

FOTO: TT

Annons