Artikeln innehåller reklamlänkar

Victoria Beckhams chockerande svar efter skilsmässofrågan

Victoria Beckhams nya svar om skilsmässan

Sen i somras har det spekulerats i om David och Victoria Beckham ska skilja sig. Båda har dementerat, men nu säger Victoria något helt annat på Facebook.

Ända sedan David Beckhams, 43, otrohetsskandal briserade 2004 har det i omgångar ryktats om att han och frun Victoria Beckham, 44, ska skilja sig. I början av sommaren drog det igång igen. Paret som träffades redan för 21 år sedan och varit gifta i 19 år gick då genast båda ut och dementerade det. En av Victorias talespersoner sa i Daily Mail att ryktena var totalt nonsens, Davids att det var ”genant och skrattretande”.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Ändå drog ryktesspridningen igång ytterligare ett varv då modemagasinet Vogue nyligen gjorde en exklusiv intervju med Victoria Beckham för att notera att hennes eget klädmärke firar tio år. Vad som skulle kunnat vara en pr-succé blev istället ett magplask då folk fokuserade på att Victoria  poserade ensam med barnen Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, och Harper, 7, på omslaget och att David saknades bilden.

Mail Online totalsågade dessutom intervjun eftersom Victoria, istället för att berätta hur mycket hon älskat David under de 19 åren de varit gifta, la fokus på hur deras karriärer blivit bättre av att de fortsatt hålla ihop.

– Allt handlar om att hålla ihop familjen. Vi är så mycket starkare alla sex ihop än vad vi skulle vara som individer. Vi respekterar familjebandet, och det är nyckeln, sa hon bland annat i Vogue.

Den tidigare popstjärnans senaste drag för att marknadsföra 10-års jubileet för hennes klädmärke är att hon startat en robot-chat, en så kallad chatbot, på sin officiella Facebooksida via vilken ”hon” ger datoriserade svar på fansens frågor för att de ska få  svar på exakt allt de vill veta om hennes nya kollektioner.

– Jag vill att ni ska veta att ett team på Facebook har skapat en chatbot version av mig, Victoria Beckham, så att jag virtuellt kan hålla er uppdaterade om precis allt som händer under London Fashion Week, sa hon själv i ett uttalande då chatboten lanserades.

Problemet är bara att personerna som lagt in svarsalternativ för de olika frågor fansen ställer helt ignorerat att det även kan komma frågor av mer privat natur. Så när tidningen The Sun testade Victorias chat frågade de lite skämtsamt exempelvis:

– Skulle det göra dig lycklig om du skilde dig från David?

Robot-Victorias korta koncisa svar var:

– Väldigt.

Då de istället frågade om Davids pengar gjorde henne lycklig svarade hon att de gjorde henne väldigt lycklig.  Sen verkade inte chatboten klara flera märkliga frågor för på frågan ”Är du lycklig med David?” kom en emoji med av en mun med ihopdraget blixtlås och svaret:

– Jag kan inte säga något mera.

Inte heller frågan ”Älskar du David?” gick igenom.

Som svar kom bara en emoji med fingret för munnen som för att säga ”Sssch!”.

Victoria Beckham har på senare år ägnat sig åt att designa.

David Beckham möter kritik för en bild med dottern Harper.

Under 90-talet tillhörde Victoria en av medlemmarna i tjejgruppen ”Spice Girls”.

LÄS OCKSÅ: Detaljen i bilden avslöjar Beckhams – äktenskapet sägs vara över

SENASTE NYTT!