Artikeln innehåller reklamlänkar

Victoria Beckham bryter tystnaden om skilsmässoryktet med David

Victoria Beckham bryter tystanden om ryktena

För första gången pratar Victoria Beckham om ryktena som gått kring henne och maken David Beckham.

I somras började det pratas om att David Beckham, 43, varit otrogen mot sin fru Victoria Beckham, 44, och att de var på väg att skilja sig. I september försökte makarna, som varit gifta i 20 år, avfärda skilsmässoryktena genom att Victoria gjorde en stor intervju och lät sig plåtas med barnen på omslaget till Vogue. I intervjun fokuserade dock Victoria mest på hur bra det långa äktenskapet varit för deras respektive karriärer:

– Allt handlar om att hålla ihop familjen. Vi är så mycket starkare alla sex ihop än vad vi skulle vara som individer. Vi respekterar familjebandet, och det är nyckeln, sa hon bland annat.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I mitten av oktober uttalade sig hennes make för första gången om deras relation i det australiensiska intervjuprogrammet The Sunday Project. Och det var inte mycket positivt David hade att säga.

– När du varit gift så lång tid som vi har är det alltid hårt arbete. Det blir lite mer komplicerat, konstaterade han kallt.

Både han och Victoria är väldigt stolta över sin familj och det är ingen hemlighet att de lär sina barn Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, och Harper, 7, om hur viktigt det är med just hårt arbete. Men det sades efter Davids utspel att Victoria var helt förkrossad efter att ha sett intervjun. Samtidigt berättade en vän till familjen för amerikanska In Touch att de knappt har något samliv längre:

– Victoria och David lever separata liv. David är i LA mycket och hänger med sina killkompisar på privata klubbar. Resten av tiden är han mest i Miami där han har startat ett fotbollslag, medan Victoria däremot föredrar att vara hemma i England och sköter sitt klädmärke därifrån.

I över ett halvår har dock Victoria valt att tiga helt om det som är pudelns kärna, att skilsmässoryktena uppstod efter att David påstods ha haft en romans med yngsta dottern Harpers lärarinna och till och med gjort henne på smällen. Men nu uttalar sig slutligen Victoria i varje fall direkt om samma skilsmässorykten för första gången i The Guardian. I en intervju med tidningen säger hon när de kommer på tal:

– Det kan vara rätt frustrerande, men jag lämnar det till min PR-stab. Jag involverar mig aldrig i det själv.

Victoria fortsätter:

– Du måste vara rätt kontrollerande, för folk tror på vad de läser även då det är totala fabrikationer, och det är väldigt irriterande.

Dementerar inte ryktet om maken

Mycket mer än så säger inte Victoria. Även om hon i undertext gör klart att hon inte har några som helst planer på att skilja sig, så dementerar hon inte att maken varit otrogen med dotterns skollärarinna.

Å andra sidan var det samma sak då David sades ha en affär med sin assistent Rebecca Loos, 41, 2003. Inte heller då dementerade Victoria det direkt även om en av hennes presspersoner uttalade sig och sa att allt bara var skitsnack.

 

LÄS MER: David Beckhams nya svek mot Victoria – var intim med danska supermodellen

LÄS MER: Beckham bryter tystnaden om äktenskapet: “Komplicerat”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!