Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Victoria Beckham förkrossad efter Davids ord om äktenskapet

31 okt, 2018 
AvOla Brising
David Beckham bekräftade nyligen att han har äktenskapsproblem. Enligt uppgift gjorde hans utspel Victoria helt förkrossad.
Annons

David Beckham, 43 har varit gift med Victoria Beckham, 44, sedan 1999 och de har de fyra barnen Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, och Harper, 7, tillsammans. Många gånger har det spekulerats i huruvida paret är på väg att skilja sig, men de har alltid motbevisat sina belackare och hållit ihop. Detta trots att det gått en hel del rykten om Davids påstådda otrohet genom åren.

I somras pekades David ut som otrogen ännu en gång. När Victoria sedan skulle intervjuas för tidningen Vouge och han uteblev från en fotografering med hela familjen var skilsmässoryktena igång igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Allt handlar om att hålla ihop familjen. Vi är så mycket starkare alla sex ihop än vad vi skulle vara som individer. Vi respekterar familjebandet, och det är nyckeln, sa Victoria bland annat i intervjun med Vogue.

I mitten av oktober uttalade sig hennes make för första gången om deras relation i det australiensiska intervjuprogrammet The Sunday Project. Och det var inte mycket positivt David hade att säga.

Annons

– När du varit gift så lång tid som vi har är det alltid hårt arbete. Det blir lite mer komplicerat, konstaterade han kallt.

Nu berättar källor i Victorias närhet att Davids negativa beskrivning av deras äktenskapet har gjort att Victoria är på gränsen till att bryta ihop helt.

– Hon är förkrossad över det och hoppas bara att allt snart ska bli bättre: Det känns som om varumärket Beckham är på väg att rämna helt. De förstår båda att de inte kan fortsätta på det här sättet, säger en källa till brittiska Heat.

Enligt källan försöker Victoria lappa ihop relationen så gott hon kan, framför allt för barnens skull, men David är inte alls på samma våglängd:

– David verkar inte bry sig om hur folk uppfattar deras äktenskap längre, och han är inte längre intressera av att upprätthålla bilden av ett perfekt äktenskap i media när deras relation nu ännu en gång genomgår en svår period.

Annons

Samtidigt berättar en vän till familjen för amerikanska In Touch att de knappt har något samliv  längre:

– Victoria och David lever separata liv. David är LA mycket och hänger med sina killkompisar på privata klubbar. Resten av tiden är han mest i Miami där han har startat ett fotbollslag, medan Victoria däremot föredrar att vara hemma i England och sköter sitt klädmärke därifrån.

Många vänner till makarna uppger enligt båda tidningarna att de inte skulle bli särskilt förvånade om David och Victoria redan är på väg att separera. Tidigare har de hållit en stark fasad utåt tillsammans, men eftersom det bara är Victoria som försöker upprätthålla den mysiga bilden av familjen numera är frågan hur länge hon orkar göra det samtidigt som hon tvingas lyssna till ännu fler nya rykten om Davids otrohetsaffärer.

Foto: IBL

Annons