Artikeln innehåller reklamlänkar

Victoria Beckham bryter tystnaden om otrohetsryktet

Beckhams om otrohetsryktet

David Beckham har pekats ut som otrogen. Nu väljer Victoria Beckham att tala ut i en stor intervju i nya Vogue.

Victoria, 44, och David Beckham, 43, må ha varit gifta i 19 år, men de senaste månaderna i äktenskapet hade de nog helst velat slippa. Orsaken är att de förföljts av envisa skilsmässorubriker och David Beckham har till och med pekats ut för att ha varit otrogen.

Paret har förvisso förnekat det på olika vis, men det har ändå inte slutat tisslats om deras relation.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

I en intervju med Vogue som släpps under veckan talar Victoria Beckham ut om den senaste tiden och hur det påverkat familjen. Radar Online har tagit del av artikeln och enligt dem ska hon ha erkänt att hon talat med barnen Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 12, och Harper, 7, om ryktena.

– De satte sig tillsammans med barnen och talade om dessa fruktansvärda och känsliga rykten. Både David och Victoria är transparenta med barnen och vill försäkra sig om att de hör saker direkt från dem, inte från lekplatsen, säger en källa.

Det som fick paret att sätta sig ner med barnen var otrohetsryktena där David Beckham pekades ut ha bedragit Victoria med en annan kvinna.

– De tog beslutet att tala ut och vara ärliga med barnen, att försäkra dem om att pappa inte är otrogen.

De senaste dagarna har familjen Beckham befunnit sig på familjesemester i södra Frankrike och bilder på Victoria och David visar upp ett utåt sett lyckligt par. Bland annat har de fångats på bild ombord på en båt där David ömt kysser sin hustru på magen.

LÄS OCKSÅ: Fansen chockade efter Victoria Beckhams läppförstoring: ”Extra stora”

LÄS OCKSÅ: Beckhams miljonförsoning – för att inte skiljas: ”Kommit överens”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!