Artikeln innehåller reklamlänkar

Victoria Beckham avslöjar sanningen om krisen med David Beckham

Victoria Beckham och David Beckham

Victoria Beckham pratar för första gången om äktenskapskrisen med David Beckham.
När barnen blev äldre förändrades deras relation.
– Jag sa till David, ”tänk om vi inte har något att prata om när det bara är vi två?” säger Victoria.
Slå på ljud

Förra året började det ryktas om att fotbollsproffset David Beckham, 43, varit otrogen mot sin fru Victoria Beckham, 44, och att de var på väg att skilja sig. I september försökte makarna, som varit gifta i över 20 år, avfärda skilsmässoryktena.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Hela familjen fotades då för brittiska Vouge och Victoria pratade mycket om hur bra det långa äktenskapet varit.

– Allt handlar om att hålla ihop familjen. Vi är så mycket starkare alla sex ihop än vad vi skulle vara som individer. Vi respekterar familjebandet, och det är nyckeln, sa hon bland annat.

Några veckor senare uttalade sig David för första gången om deras relation i det australiensiska intervjuprogrammet The Sunday Project. Han delade inte samma positiva bild som hans hustru.

– När du varit gift så lång tid som vi har är det alltid hårt arbete. Det blir lite mer komplicerat, konstaterade han.

Victoria Beckham ryter ifrån efter otrohetsryktet

Efter hans uttalande ska Victoria ha varit helt förkrossad. Det har alltid varit viktigt för henne att hålla en stark fasad utåt. När David 2003 ryktades ha varit otrogen med sin assistent Rebecca Loos, 41, dementerade Victoria allt via sina presspersoner.

När nya rykten uppkom om att David Beckham än en gång ska ha varit otrogen, den här gången med yngsta dottern Harpers lärarinna, förnekade Victoria än en gång ryktena om en rejäl äktenskapskris.

– Folk tror på vad de läser även då det är totala fabrikationer, och det är väldigt irriterande. sa hon till The Guardian.

Berättar för första gången sanningen om relationen

För första gången väljer nu Victoria Beckham att berätta om att äktenskapet inte alltid är på topp. I en intervju med The Telegraph magazine säger hon att parets relation förändrats allt eftersom barnen blir äldre. Victoria och David har barnen Brooklyn, 20, Romeo, 17, Cruz, 14, och Harper, 8, ihop och nyligen åkte de till Paris, men lämnade alla fyra barnen hemma.

– Jag sa till David, ”tänk om vi inte har något att prata om när det bara är vi två?”, säger hon till tidningen.

Hon oroade sig helt i onödan.

– Det var en lättnad. Vi klarade oss, även om vi lämnade alla barnen hemma, säger Victoria Beckham.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!