LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Världsstjärnan med i dejtingssåpa – NAKEN

25 maj, 2017 
AvOla Brising
Hon var bäst i världen och krossade Therese Alshammars drömmar om OS-guld två gånger om på bara ett par dagar. Nu näckar Inge de Bruijn i en holländsk dejtingsåpa för att bli programledare på tv.
Annons

Under OS i Sydney 2000 pratades det om två simmerskor – Therese Alshammar, 39, och holländskan Inge de Bruijn, 43. Svenskan hade vunnit det mesta i början av året, men så började Inge slå världsrekord. Hon spöade Tessan först med ett guld på 100 meter frisim. Sedan segrade hon även i 50 meter frisim.

Inge tog tre guld och ett silver i Sydney och utsågs till världens bästa simmerska år 2000.

I pressen gick rykten om doping och det är svårt att glömma tv-bilderna av hur Therese rödgråten släpades upp på prispallen för att ta emot sitt andra silver vid prisutdelningen för 50 meter fritt.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
När hon snuvades på ett andra OS-guld i frisim låste Tessan in sig på muggen och grät.

– Vi hade vissa svårigheter att få ut Therese från toaletten inför medaljceremonin, sa förbundskapten Hans Chrunak, 68, under den märkliga presskonferensen efteråt.

Sedan dess har mycket vatten fyllts på och tömts ur bassängerna. Inge slutade simma redan 2007 fullt tillfredställd med sina fyra OS-guld, 36 mästerskapsmedaljer och att ha blivit utsedd till världens bästa simmerska både år 2000 och 2001. Tessan krigade på ända fram till i fjol.

Nu medverkar Inge naken i holländska dokusåpan “Adam söker Eva”.

Efter simkarriären har Inge stannat i rampljuset genom att bland annat vara med i holländska “Let’s Dance” och nu försöker hon få fart på karriären ännu en gång genom att delta i det kontroversiella dejtingprogrammet ”Adam seeks Eve” i holländsk tv.

Annons
I programmet ska hon dejta män naken på en öde ö.

Att programmet är väcker uppseende har en enkel förklaring. Det är lite som en blandning mellan ”Robinson” och ”Paradise hotel” o och deltagarna dejtar varandra helt nakna. 43-åringen är kommande säsongs stora profil och har inför premiären pratat om hur hennes drömman ska vara:

– Söt, charmig, omhändertagande, rolig och lite mystisk.

Inge hoppas att hennes medverkan ska ge erbjudanden om nya roliga programledarjobb.

OS-hjältinnan hoppas att dokusåpan ska öppna dörrar för fler livsstils- och reseprogram i tv.

Foto: IBl

Annons