LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Världsstjärnan Ricky Martin anklagas för incest – riskerar 50 års fängelse

17 jul, 2022 
Lovisa Ström
Världsartisten Ricky Martin anklagas för incest och riskerar 50 års fängelse. Nu kommenterar han händelsen.
Annons
Se kaoset när Kim Kardashian och dottern North besöker lyxbutikerna i PortofinoBrand logo
Se kaoset när Kim Kardashian och dottern North besöker lyxbutikerna i Portofino

Världsartisten Ricky Martin slog igenom för många år sedan och har idag sålt över 55 miljoner skivor. Han sjunger på både spanska och engelska och har gjort hits som Livin La Vida Loca, Canción Bonita och La Mordidita.

Sedan 2017 är han gift med konstnären Jwan Yosef.

Nu anklagas artisten för incest efter att ha haft en påstådd relation med sitt syskonbarn.

Världsstjärnan anklagas för incest – riskerar 50 års fängelse

I början av juli rapporterade flera medier om att Ricky Martin fått kontaktförbud mot en person i Puerto Rico. Många trodde att det handlade om en ex-pojkvän som menade att Ricky Martin trakasserat honom, men nu har det kommit fram nya uppgifter om händelsen.

Personen som sökt om kontaktförbud är nämligen inte Rickys ex-pojkvän utan hans syskonbarn Dennis Yadiel Sanchez, 21. Detta menar Ricky Martins bror Eric Martin.

Annons

En puertoricansk nyhetstidning vid namn El Vocero skriver att det i dokumenten står att Ricky Martin och personen som anmält honom dejtade i sju månader innan det tog slut. Relationen tog slut ganska nyligen och enligt målsägande har Ricky inte accepterat uppbrottet, utan istället besökt personens bostad vid flera tillfällen.

Om allt detta stämmer kan Ricky Martin riskera upp till 50 års fängelse, enligt lagen i Puerto Rico vad gäller incest.

Ricky Martin förnekar anklagelserna

Ricky Martin nekar däremot anklagelserna bestämt. I ett uttalande till New York Post säger han också, via sin advokat Marty Singer, att personen i fråga lider av psykiska problem:

– Tyvärr har personen som gjort dessa påståenden djupa psykiska problem. Ricky Martin har naturligtvis aldrig varit – och skulle aldrig vara – involverade i någon form av sexuell eller romantisk relation med sitt syskonbarn.

FOTO: TT

Annons