TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nicki Minaj plötsliga besked till fansen – efter barnbeslutet

05 sep, 2019 
Kenneth Petty och Nicki Minaj
Nicki Minaj har bestämt sig för att sluta med musiken och istället fokusera på att bilda familj med pojkvännen Kenneth Petty. Nu chockeras fansen av det plötsliga beskedet.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Världsartisten Nicki Minaj, 36, vars riktiga namn är Onika Tanya Maraj, har en rad hits i bagaget. Hon ligger bakom låtar som bland annat Anaconda och Starships. Nicki Minaj har många trogna fans och över 100 miljoner följare på Instagram.

När det kommer till privatlivet är Nicki tillsammans med Kenneth Petty, 41, sedan en lång tid tillbaka. Artisten har vid flera tillfällen tvingats försvara sitt förhållande för fansen, då pojkvännen är dömd för sexualbrott. Han åtalades 1995 och dömdes till mellan 18 och 54 månader fängelse för ett våldtäktsförsök på en 16-årig flicka, enligt OK Magazine.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots upprepad kritik mot relationen har Nicki hållit fast i sin Kenneth Petty och tidigare i år ryktades det om att paret väntade barn. Detta efter att Nicki Minaj la upp en bild på sig själv på Instagram tillsammans med bildtexten:

”Lag från inlagd gurka till frukost”.

Den märkliga måltiden fick fansen att ställa frågor i kommentarsfältet.

Annons

”Försöker hon antyda att hon är gravid?”, frågade en person.

"Åh, du är GRAVID gravid., skrev en annan.

Gravidryktet försvann lika fort som det uppstod och sedan dess har det inte verkat som att Nicki Minaj och Kenneth Petty haft planer på att bilda familj – förrän nu.

Fansens sorg efter Nicki Minaj chockerande beslut

I ett inlägg på Twitter kommer nu världsstjärnan med ett chockbesked till sina fans – hon har nämligen bestämt sig för att lägga ner musikkarriären.

”Jag har bestämt mig för att gå i pension och bilda familj. Jag vet att ni är lyckliga nu. Till alla mina fans, fortsätt representera mig, gör det till dagen jag dör”, skriver hon och fortsätter sedan:

”Älskar er livet ut”.

Inlägget fick snabbt spridning på Twitter och har i skrivande stund, en timme efter publicering, delats över 22 000 gånger. I Twitter-tråden sörjer många fans det chockerande beskedet från Nicki Minaj.

”Det här är inte ett roligt skämt. Jag skrattar inte”, skriver en person som inte verkar kunna avgöra om artisten menar allvar eller inte.

”Jag hoppas att Nicki kan göra båda sakerna. Jag är dock så lycklig över att hon ska bilda familj”, skriver en annan.

Annons