Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Världen häpnar efter Eva Longorias oväntade klädmiss på röda mattan

16 maj, 2019 
Malin Ljung
Eva Longoria Cannes 2019
Eva Longoria har tränat stenhårt i sex månader för att vara i form till Cannes filmfestival. Men väl på röda mattan blev istället hennes klädmissöde den stora snackisen.
Annons
Världen häpnar efter Eva Longorias oväntade klädmiss på röda mattanBrand logo
Världen häpnar efter Eva Longorias oväntade klädmiss på röda mattan

Skådespelerskan Eva Longoria, 44, har de senaste månaderna varit en flitig besökare på gymmet. Orsaken? Hon ville komma i sitt livs form när hon skulle gästa den årliga filmfestivalen i Cannes.

I juni 2018 födde hon sonen Santi, och enligt sig själv har de senaste sex månaderna varit “tortyr”.

– Jag vill vara hälsosam för min sons skull. Men nu passar i alla fall mina kläder igen, berättade skådespelerskan för Hollywood Life och la till att hon skulle ”dricka en del vin” när hon besöker Cannes.

Eva Longorias första framträdande på filmfestivalen har fått hela världen att tappa hakan, och det var inte tack vare hennes fantastiska form. Istället hann stjärnan knappt göra entré på röda mattan inför hundratals fotografer förrän hon råkade ut för ett missöde.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Eva Longoria fotograferades av hundratals fotografer under cannes 2019
Eva Longoria fotograferades av hundratals fotografer.
Annons

Hon hade nämligen på sig en klänning i rosa satin med en hög slits, kanske lite för hög? För när Eva Longoria stod på röda mattan och kamerorna smattrade kom en vindpust och höll på att ställa till det rejält. I sista stund lyckades hon dock fånga tygstycket och kyla sig.

Eva Longoria hyllas efter framträdandet i Cannes

På bilderna från tillfället ser man hur Eva Longoria skrattar åt händelsen och på Instagram skrev hon senare:

”Så kul att vara tillbaka i Cannes! Invigningskväll!”.

Annons

Eva Longorias följare har dock reagerat med att kommentera för fullt. I skrivande stund har inlägget närmare 3 000 kommentarer, vilket är betydligt fler kommentarer än hennes tidigare inlägg.

”Slitsen på din klänning ger mig liv”, skriver ett fan.

”Underbar”, skriver Olivia Munn.

”Har dina ben blivit längre?! De ser ut att aldrig ta slut”, skriver skådespelerskan Constance Marie.

Eva Longoria befinner sig fortfarande på filmfestivalen och med sig har hon sonen Santi. De två har fångats på bild när de njuter av härliga dagar på stranden, och stjärnan har även närvarat på andra evenemang i anslutning till festivalen. Då har hon dock haft på sig något mer säkra kläder, som exempelvis en svart jumpsuit som skulle suttit som klistrad på henne oavsett om det blev storm.

Eva Longoria lyckades rädda missödet i sista sekund.
Eva Longoria lyckades rädda missödet i sista sekund.

FOTO: TT

Annons