Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännernas stora oro över Ozzy Osbourne: “Lever på lånad tid”

Ozzy Osbourne sjuk 2019

Ozzy Osbournes vänner är oroade för stjärnans hälsa.
Nu uttrycker de sina känslor kring Ozzys mående och är rädda för att hans kropp inte orkar mer.
– Han har haft en mängd hälsoproblem och det ser ut som att det ”skenande tåget” kan ha nått sin slutstation, säger en vän till Radar Online.
Komikern Lucas Simonssons otäcka skada efter dramatiska olyckan med elsparkcykeln
Slå på ljud

Rockstjärnan Ozzy Osbournes, 70, familj och vänner är djupt oroade över stjärnans hälsa. Enligt uppgifter till sajten Radar Online är de osäkra på om han ens kommer överleva fram tills jul.

– Han har haft en mängd hälsoproblem och det ser ut som att det ”skenande tåget” kan ha nått sin slutstation, säger en vän till Ozzy Osbourne.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Under årets gång har 70-åringen flera gånger rapporteras ha haft problem med sin hälsa. I februari fördes han akut till sjukhus efter att ha drabbats av influensa. En dryg vecka senare meddelade hans hustru Sharon Osbourne, 66, att Ozzy drabbats av komplikationer.

Ozzy Osbournes dubbla olyckor 2019

”Som några av er kanske har hört så har Ozzy fått uppsöka sjukhus efter komplikationer med influensan. Hans läkare tyckte att det här var det bästa sättet för snabb återhämtning. Tack alla för att ni bryr er och visar kärlek”, skrev hon på Twitter.

I samband med influensan föll dessutom Ozzy olyckligt i hemmet och en gammal skada från 2003 drogs upp, vilket slutade med att stjärnan tvingades flytta fram alla planerade spelningar 2019.

”Jag kan inte fatta att jag måste boka om fler spelningar. Jag kan inte beskriva med ord hur frustrerad, arg och deprimerad jag känner mig över att inte kunna turnera just nu”, säger han i ett uttalande som publicerats på hans officiella Facebooksida.

Ozzy Osbournes framträdanden under året har varit lätta att räkna på en hand, efter att han fördes till sjukhus har han bara synts ute en gång. Det var i augusti när han med hjälp av en käpp promenerade i närheten av sitt hem.

En av få bilder på Ozzy Osbourne under 2019, här på promenad i augusti.

En av få bilder på Ozzy Osbourne under 2019, här på promenad i augusti.

”Lever på lånad tid”

Trots sjukskrivning hela 2019 är vännerna alltså fortfarande oroade för att Ozzy Osbourne inte ska kunna återhämta sig. Hans gamla liv med droger och vilt leverne börjar ta ut sin rätt.

– Ozzy lever på lånad tid, säger vännen till Radar online.

Ozzy Osbourne har varit aktiv rockstjärna i över 50 år. Egentligen skulle hans turné ha landat i Sverige i februari 2019, nu är den istället planerad till den 22 februari 2020 då han tillsammans med Judas Priest kommer till Friends arena i Stockholm.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN