Vänner-Courteney Cox bikinifilm får alla att tappa hakan

Courteney Cox senaste video på Instagram får följarna att häpna. ”Jag kollade på denna arton gånger”, kommenterar en användare.

Skådespelaren Courteney Cox, 55, blev känd för sin roll som olyckligt kära Monica Geller i serien Vänner. Skådespelaren själv verkar dock inte så olycklig när det gäller kärleken. Vänner-stjärnan har nämligen under flera år dejtat den 12 år yngre Johnny McDaid, 42, som är sångare i bandet Snow Patrol.

Courteney Cox har under åren varit tyst om förhållandet men valde att under ett besök hos Jimmy Kimmel Live! att prata om sin pojkvän.

– Han är min partner. Det är vad han kallar det, min partner. Och jag är från Alabama, där man inte riktigt säger ordet “partner” om du inte är av samma kön. Han är min man, den enda för mig, men att kalla honom partner är svårt för mig, sa hon då i talkshowen.

I söndags blev rampljudet dock riktat mot enbart Courteney själv. Skådespelaren verkar nämligen ha fått sina följare att stanna upp i scrollandet med sin senaste video på Instagram. I videon som spelas baklänges visas de hur hon hoppar in och ur en pool och slutar med att man får se henne iklädd bikini när hon dricker en drink. Bland kommentarerna till videon syns flera kända namn som skådespelarna Busy Philipps, 40, Kaley Cuoco, 33, och Sarah Paulson, 44.

Flera av hennes följare uttrycker sig i kommentarsfältet om hur mycket de gillar hennes video.

”Jag har sett denna video arton gånger”, kommenterar en.

”Detta kan nog vara det bästa jag har sett någonsin”.

”Okej, detta är varför du är en legend”, kommenterar en annan.

Hyllas för sin träning

Skådespelaren hyllas framförallt för sin tränade kropp i kommentarerna. De menar på att hon inte alls ser ut att vara 55 år gammal som hon är, utan betydligt yngre.

”Jag vet inte vad som är coolast, du eller hur cool din kroppsform är”, kommenterar en.

”Du blev nyss 35 va, eller hur?”, kommenterar en följare ironiskt.

”Hon rockar fortfarande sin kropp”, skriver en annan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!