Vännen avslöjar Tom Cruise – berättar allt om sexfesterna

Att Tom Cruise är känd för att inte riktigt leva som han lär kanske inte undgått någon. Men nu avslöjar den tidigare kollegan Curtis Armstrong detaljer om hur de tidigare sexfesterna egentligen gick till, i sin nya bok "Revenge of the neard".

Bibelskola och sexfester – Tom Cruise, 54, var full av kontraster redan som 19-åring. Den tidigare kollegan Curtis Armstrong som spelade mot Tom Cruise i filmen “Risky business” 1982, har nu skrivit en memoar där han bland annat avslöjar detaljer om scientologens sexvanor och fester tidigare i karriären, skriver radaronline.com.

“Ett natt när jag kom hem sent, hittade jag tre eller fyra äldre tonåringar som köade utanför Toms rum”, skriver Armstrong i boken.

Armstrong som nämner Tom Cruise som en person som såg sig själv som en person som blivit född religiös, menar att allt i själva verket bara handlade om en fasad.

Curtis Armstrong och Tom Cruise under inspelningarna av filmen “Risky business” 1982.

“Jag  minns att jag tänkte att Tom kommer bli väldigt upprörd om de här snygga tjejerna avbryter honom i hans bibelläsning. Så jag frågade dem, som den 28-åring jag var, om jag kunde hjälpa dem med något”.

“De bara stirrade på mig och precis då öppnades Toms dörr och ännu en tjej kom ut, rättade till sitt hår och gick därifrån samtidigt som tjejen som stod först i kön gick in i hans rum”, skriver han.

Det var ingen hemlighet att Tom Cruise hade olika affärer, men Curtis Armstrong menar även att han var skicklig på att hålla uppe sitt seriösa yttre och faktiskt höll igång med sin religiösa aktivitet samtidigt.

“Den här unge mannen visste hur han skulle fördela sin tid och var expert på att balansera mellan bibelstudier och sexfester”.

Curtis Armstrongs bok kommer ut den 11 juli.

Läs också: Tom Cruises ex avslöjade allt för FBI: ”Han var våldsam”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!