Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännen avslöjar: Justin Bieber och Kendall Jenner dejtar

Justin Bieber länkas ofta ihop med en och annan tjej så fort han är singel. Den senaste är supermodellen Kendall Jenner, som faktiskt inte är den första bland systrarna Kardashian-Jenner att dejta Bieber.

Det är inte första gången Justin Bieber, 24, länkas ihop med någon av systrarna i Kardashian-Jenner familjen. Förut var det Kourtney Kardashian, 38, och den här gången länkas han ihop med Kendall Jenner, 22. Ja, det må hända att han länkas ihop med en hel del tjejer i Hollywood så fort han är singel, och nu är det supermodellens tur.

Förutom att de två dök upp tillsammans på en födelsedagsmiddag i Beverly Hills i veckan så ska tydligen Justin och Kendall ha flörtat en del över sms.

– Det startade först som flörtiga sms mellan två vänner, men det verkar som att det kan leda till något mer än så. Kendall och Justin har ju känt varandra rätt länge, de har många gemensamma vänner. Hon har alltid haft en crusch på honom i smyg, och han i sin tur tycker verkligen att hon är vacker, säger en vän till sajten x17 online.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Och enligt källan tycker Kendall att Bieber har blivit ännu mer kompatibel som pojkvän den senaste tiden.

– Han känns mycket lugnare nu än tidigare och det har hon verkligen uppmärksammat. Han har växt upp och han har koll på sitt liv, och Kendall gillar det verkligen, fortsätter uppgiftslämnaren.

Sajten har försökt fråga henne om romansryktena stämmer, men i en video ser vi att hon struntar helt i reportens fråga och hoppar in i sin bil och åker iväg.

Men Kendall är inte den enda som Bieber länkats ihop med efter uppbrottet med Selena Gomez, 25, tidigare i år. Efter att han setts ihop med modellen Baskin Champion, 22, florerade det även kärleksrykten kring dem, men kanske är det Kendall han har ögonen på just nu?

Justin Bieber hade tidigare en relation med supermodellen Hailey Baldwin, 21, som är bästa kompis med Kendall, och om Kendall planerar att gå bakom hennes rygg återstår att se…

HETAST PÅ HÄNT TV: FO&O-Felix om att göra slut – och sen tävla ihop i MELODIFESTIVALEN

LÄS OCKSÅ: Vännens chockavslöjande: Justin Bieber och Selena Gomez har tagit en paus

LÄS OCKSÅ: Justin Bieber i vilt slagsmål – räddade kvinna från våldsam man på Coachella

Foto: IBL

SENASTE NYTT!