LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Vännen avslöjar: Macaulay Culkin hemligt gift med stjärnan

07 dec, 2017 
Malin Ljung
Fem månader efter att de blev ett par, nu uppges Macaulay Culkin och Brenda Song ha utbytt kärlekslöften.
Annons

Snacka om att vända sitt liv! “Ensam hemma”-stjärnan Macaulay Culkin, 37, har onekligen haft problem och tuffa tider efter att han slog igenom som barnstjärna i “Ensam hemma”. Men nu verkar det som att han är lyckligare än någonsin.

Enligt sajten Radar Online har han inte bara funnit kärleken i Disney-stjärnan Brenda Song, 29, de två ska även ha utbytt kärlekslöften till varandra i Paris under Thanksgiving-helgen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Mac kallar Brenda för sin ‘fru’. De är så gott som gifta och gav varandra löften i Paris, säger en vän till Radar Online.

Paret ska dock inte vara gifta på riktigt. Orsaken ska ha varit att det var problem med äktenskapslicensen. Enligt vännen planerar därför skådespelarna att göra om proceduren när de är tillbaka i USA:

– Brenda vill göra det på riktigt med ett propert bröllop, och Mac gör vad som helst för att göra henne lyckliga, så planen är redan igång.

Brenda och Macaulay har dejtat varandra sedan juli.

FOTO: Ibl

Annons