Därför kommer Kendall och Ben Simmons aldrig bli ett par

Kendall Jenner och Ben Simmons kommer aldrig att bli ett par trots att de dejtat sedan en tid tillbaka, hävdar nu källor.

Kendall Jenner och basketstjärnan Ben Simmons kommer aldrig att bli ett par trots att de dejtat sedan en tid tillbaka, hävdar nu källor.

Romansrykten kring supermodellen Kendall Jenner, 22, och basketstjärnan Ben Simmons, 21, har länge surrat. De har inte bekräftat sitt förhållande, men de har flera gånger fångats på bild när de öppet myser och till och med kysser varandra.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Men fortfarande vägrar de bekräfta relationen trots att de öppet på sina sociala medier kommunicerar med varandra. Senast när Kendall poserade i bikini så bad han henne ”komma över” i kommentarsfältet och Kendall svarade snabbt med en bild på en bil, som antydde att hon var på väg, menar Us Weekly.

Fick kryptiskt kärleksbrev

Nu säger uppgiftslämnare att trots att stjärnorna har känslor för varandra kommer de aldrig att bli ett par.

– De är inte exklusiva och de kommer aldrig bli pojkvän, flickvän, men de har kul och träffas, säger källan till Us Weekly och fortsätter:

– Hon kan relatera mycket till det han gillar och tvärtom, hon tycker att han är rolig och han förstår att hon är upptagen ofta då han själv har det likadant.

För några månader sedan fick Kendall Jenner ett handskrivet kärleksbrev och många har spekulerat i vem det kan ha varit ifrån. Från Ben kanske?

”Kära Kendall, vi må vara mil ifrån varandra men min kärlek till dig växer sig starkare och starkare för varje minut. Mina innersta känslor är ren kärlek för dig. Jag kommer att älska dig till döden skiljer oss åt. Just nu dödar det här avståndet mig, men i mitt hjärta vet jag att ingenting skulle kunna skilja på oss. Vi är förenade till en för alltid, kropp och själ, och jag vill att du ska veta att jag älskar dig från den djupaste delen av mitt hjärta. Kärlek, [Censurerat]”, skriver den mystiska beundraren i brevet.

Kendall har alltid varit väldigt förtegen om sitt kärleksliv och berättar sällan om vad hon företar sig, därför var många förvånade att hon postade det.

Kendall Jenner på röda mattan.

Kendall har gjort sig ett namn i realityserien Familjen Kardashian. Här sitter hon näst längst till vänster.

Kendall Jenner längst fram med sin syster Kylie Jenner, pappa Caitlyn Jenner (här som Bruce Jenner), samt mamma Kris Jenner.

Kendall Jenner tillsammans med alla sina systrar från tv-serien Familjen Kardashian.

Kendall Jenner har varit modell för The Victoria's Secret fashion show två gånger. Den här bilden är tagen från hennes debut 2015.

Nyligen kommenterade Ben på Kylies Instagram

LÄS MER: Kendall Jenners ärliga ord om ångesten: ”Kommer bli galen”

LÄS MER: Därför saknas Kendall och Kris Jenner på familjens julkort

FOTO: IBL