LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Usher förde över könssjukdom – betalade för tystnad

20 jul, 2017 
AvHanna Nilsson
Den världskända sångaren Usher, 38, verkar inte ha haft sexlivet under kontroll på senaste tiden. Eller så är det just det som han har. Nu anklagas stjärnan nämligen för att ha smittat en kvinna med en ökänd könssjukdom – och dessutom betalat henne för att hålla tyst.
Annons

Det blåser kalla vindar i showbiz. Den här gången är det superstjärnan Usher, 38, som anklagas för att ha betalat en kvinnlig stylist att hålla tyst om att hon smittats av herpes av sångaren, skriver sajten Hollywoodlife. Priset ska vara en saftig summa på nära tio miljoner svenska kronor och incidenten ska ha inträffat för fem år sedan, i samband med skilsmässan från Ushers dåvarande fru Tameka Foster, 46, som stjärnan var otrogen mot, skriver sajten Radar Online. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Usher med ex-frun Tameka Foster på Jay-Z’s After Party 2007.

Usher ska inte ha nämnt något för kvinnan om att han bar på själva sjukdomen och ska därmed ha haft oskyddat sex med henne, något dokumenten som sajten tagit del av visar. Stjärnan ska ha fått diagnosen redan 2009 eller 2010, men trots detta ändå haft sex med stylisten. Kvinnan ska ha blivit misstänksam när ”en grön vätska” läckte från Ushers penis, men han själv nekade blankt till att där skulle vara något konstigt och sa att han testats negativ för den ökända sjukdomen. En tid senare ska däremot kvinnan ha fått feber och sår i de nedre regionerna och var därför tvungen att uppsöka läkare. Det ska ha varit vid denna tidpunkt som artisten erbjudit sig att betala alla medicinska kostnader samtidigt som hon höll tyst om hans sjukdom.

Annons

– I flera telefon och sms-konversationer har Usher bett om ursäkt för att ha smittat henne och sa att han skulle ta hand om sakerna, skriver domstolen. Kvinnan ska däremot inte uppskattat ursäkten då hon ”känner att hennes kropp och hälsa blivit förstörd” och att hon fått “genomgå ett känslomässigt lidande och blivit deprimerad med insikten om att inget botemedel finns”, visar dokumenten.

 

Usher ska inte själv ha uttalat sig om händelsen.

Foto: IBL

Annons