Uppgifter: Tom Cruise vill gifta sig med 26 år yngre stjärnan

Tom Cruise har hittat en ny tjej som han vill ha som fru Cruise. Hans nya romans med Vanessa Kirby är på väg att ta sig till nästa nivå...

Rykten säger att Tom Cruise, 55, och hans nya kärlek Vanessa Kirby, 29, planerar att ta sin relation ett steg längre. Tidigare i år fick vi veta att han inlett en ny romans och lämnat allt som har med ex-fru Katie Holmes, 38, att göra, bakom sig. Ja, förutom dottern Suri då. En källa har avslöjat att Tom är galen i Vanessa, och han är nu redan redo för att gå ner på knä framför henne.

– Han är helt förtrollad av hennes charm och energi. Han anser att hon är perfekt till att bli hans nya fru, berättar källan för sajten Hollywood Life.

Första gången Tom såg Vanessa var i tv-serien ”The Crown” och efter det blev han helt tagen, och tog tag i situationen, helt enkelt.

– Han hörde av sig till producenten och sa att han behövde Vanessa till en filmroll. Sedan visade det sig att Tom och Vanessa hade en fantastisk kemi, och så klart fick hon rollen, fortsätter källan.

Och att vänta verkar inte vara något för Tom Cruise – han vill nämligen att de ska gifta sig så snart som i början av 2018! Om han nu har så bråttom med ett bröllop lär vi nog snart få höra om att ringen har hittat till Vanessas finger. Om hon säger ja, vill säga!

Tom Cruise ny flamma Vanessa Kirby

Tom Cruise ny flamma Vanessa Kirby

Tom Cruise ny flamma Vanessa Kirby

Tom Cruise ny flamma Vanessa Kirby

LÄS OCKSÅ: Tom Cruises dotters hemliga liv – så lever hon efter föräldrarnas svek

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Tom Cruise från att träffa sin egen dotter

Foto: IBL