Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Uppgifter: Så blir Katy Perry och Orlando Blooms bröllop

30 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Katy Perry och Orlando Bloom ler mot kameran
Katy Perry och Orlando Bloom förlovade sig på Alla hjärtans dag efter ett år dejtande fram och tillbaka. Nu planerar de sitt bröllop – och många undrar hur det kommer att bli.
Annons

Artisten Katy Perry, 34, och skådespelaren Orlando Bloom, 42, förlovade sig på Alla hjärtans dag efter att ha haft ett av-och-på-förhållande sedan 2016.

När Orlando Bloom hade gått ner på knä och friat till sin kärlek och Katy Perry svarat ja, delade de med sig av glädjen på sin Instagram.

Katy lade då upp en gullig bild på henne och Orlando där förlovningsringen syns tydligt och skrev texten ”full bloom” till bilden. Fansen jublade när de såg att paret förlovat sig och var inte sena med att gratulera.

”Det här fick mig att bli tårögd. Jag är så glad för dem”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Kärlek är i luften och har landat på din hand. Så vacker, vilken lycklig man!”, skriver en följare, medan andra passar på att visa sin stora beundran för förlovningsringen:

”Yay! Så exalterad för er, grattis, älskar ringen!”

Planerar det framtida bröllopet

Nu är paret igång med att planera det kommande bröllopet. En källa berättar för sajten E! News att de har börjat planera hur de vill ha sitt bröllop men att de inte har bestämt något än. Uppgiftslämnaren säger också att paret verkligen vill ha ett bröllop som faller de båda i smaken.

Annons

Katy Perry och Orlando Bloom hade helt olika bröllop när de gifte sig med sina ex-makar. Katy Perry red in på en elefant när hon gifte sig med ex-maken Russel Brand, 43. Paret var gifta i ett år och gick skilda vägar 2011.

Orlando var tidigare gift med modellen Miranda Kerr, 35, och de hade ett lite mer stillsamt bröllop mot vad Kate och Russel hade. Orlando har även sonen Flynn, 8, tillsammans med Miranda. Ex-paret var gifta i tre år innan de separerade 2013.

Källan till E! News berättar att Orlando inte vill ha ett storslaget bröllop men att Katy inte riktigt håller med. För att de båda ska få sitt drömbröllop har de anlitat en bröllopskoordinator som ska hjälpa dem att planera. Uppgiftslämnaren säger dock att Katy och Orlando är lätta att göra nöjda eftersom deras största önskan är att deras vänner och familjer ska vara tillsammans och ha kul.

Innan paret förlovade sig så bodde de på olika håll men valde att flytta ihop direkt efter förlovningen. Parets familjer och vänner ordande en överraskningsfest för att fira förlovningen, vilket gjorde Katy och Orlando riktigt glada.

FOTO: TT

Annons