LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ozzy Osbournes dotter ryter ifrån – efter orden om hans kamp

02 jan, 2020 
Malin Ljung
Ozzy Osbournes egna ord om uppskjutna turnén och hälsan
I dagarna kom uppgifter om att rockstjärnan Ozzy Osbourne ligger på dödsbädden. Enligt personer med nära insyn ska stjärnan ligga till sängs med svåra smärtor, samtidigt som han knappt känner igen sin hustru längre.
Nu ryter hans dotter Kelly Osbourne ifrån om uppgifterna:
”Det är ingen hemlighet att min pappa har haft ett tufft år när det kommer till hans hälsa, men det här skitsnack!”, skriver hon.OBS: Artikeln uppdaterad med dotterns uttalande.
Annons
Komikern Lucas Simonssons otäcka skada efter dramatiska olyckan med elsparkcykelnBrand logo
Komikern Lucas Simonssons otäcka skada efter dramatiska olyckan med elsparkcykeln

Rockstjärnan Ozzy Osbournes, 71, senaste år har varit allt annat än en dans på rosor. Flertalet gånger har det kommit rapporter om artistens sviktande hälsa.

I början av 2019 fördes han akut till sjukhus efter att ha drabbats av influensa, och en dryg vecka senare meddelade hans hustru Sharon Osbourne att Ozzy fått komplikationer.

Som om inte det vore nog föll han bara några veckor senare i hemmet och en gammal ryggskada från 2003 slets upp. Något som resulterade i att samtliga planerade spelningar 2019 stoppades och fick nya datum ett flertal gånger.

Uppgifter: Ozzy Osbournes tillstånd försämrat

Ozzy Osbourne har inte synts till särskilt mycket och hans vänner har uttryck en oro kring hans hälsa.

– Ozzy lever på lånad tid, sa en vän till Radar Online i höstas.

Nu kommer nya uppgifter om att Ozzy Osbournes tillstånd försämrats radikalt. Rockstjärnan lever med konstant värk och smärta från den ryggskada han slet upp för ett drygt halvår sedan. Enligt uppgifter ska han ha ligga på dödsbädden.

Annons

– Ozzy ligger bara i sängen hela dagarna och lider av smärtan dygnet runt. Han känner inte ens igen sin familj hälften av tiden och han misstog Sharon för en total främling och frågade henne ”vem är du?”, säger en vän nära familjen till Radar Online.

Ozzys senaste hälsning till fansen

Nu ryter Ozzy Osbournes dotter Kelly Osbourne ifrån angående uppgifterna att hennes pappa håller på att dö. I ett inlägg skriver hon hur hon inledde gårdagen med att skratta och umgås med sin pappa, och att han är långt ifrån så illa däran som uppgifterna hävdat.

”Det är ingen hemlighet att min pappa har haft ett tufft år när det kommer till hans hälsa, men det här skitsnack!”, skriver Kelly Osbourne.

Stjärnan brukar uppdatera sina sociala medier relativt ofta, men sedan julafton har det varit tyst med personliga hälsningar. Då publicerade han en bild på sig själv med tomten, samt skickade en god jul-hälsning till fansen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Olle Sporrong/Exp/TT

Annons