Artikeln innehåller reklamlänkar

Uppgifter: Kim Kardashian och Kanye West nära skilsmässa

Kim Kardashian och Kanye West har en kris och sägs snart skilja sig.

Kim Kardashian och Kanye West bor inte längre tillsammans, sägs det. Han är helt enkelt trött på klanen Kardashians orimliga kontrollbehov.

Realitystjärnan Kim Kardashian, 37, och maken Kanye West, 41, lär ha en fnurra på tråden. Artisten orkar inte med klanen Kardashians orimliga krav och har flyttat tillbaka till sin hemstad Chigago medan Kim stannar kvar med barnen i Los Angeles.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Det är National Enquirer som nu berättar om krisen i äktenskapet och att en skilsmässa verkar nära. Kanye West njuter av ett liv utan de kontrollerande familjemedlemmarna och nu väntar alla bara på att de ska annonsera ett uppbrott.

Kim Kardashian har tidigare berättar om slitningarna dem emellan. De har haft en fnurra på tråden sedan de fick barnen North, 5, och Saint, 2, och Chicago, 9 månader. Det avslöjar Kim själv i egna tv-programmet Familjen Kardashian.

– Jag tror att många makar känner sig bortglömda när man får barn och när all deras uppmärksamhet tas ifrån dem, säger Kim till sin syster Khloé Kardashian, 34, i ett klipp som sajten X17 Online tagit del av.

Systern kommer då med ett råd till sin storasyster. Framför kamerorna säger hon:

– Ibland vill män fortfarande bli behandlade som det första barnet. Jag vet att Kim är så glad och jag tror att ibland är det så lätt att bli distraherad. Men din man vill fortfarande att du tar hand om honom. Jag är ganska säker att man är trött i slutet av dagen med tre barn och att det inte är din prioritet, men hon behöver verkligen göra det.

I Familjen Kardashian säger Kim också att hon önskar att Kanye West skulle förstå att tre barn tröttar ut en.

– Jag önskar att han kunde förstå att jag är trött, säger hon.

Andra spekulerar i att det annalkande uppbrottet kan bero på Kanye Wests vacklande psykiska hälsa. Häromveckan raderade den kände rapparen alla sina sociala medier. Precis innan meddelade han också att han bytt namn från Kanye till bara Ye.

”Varelsen formellt känd som Kanye West. Jag är YE”, skrev han då i sina sociala kanaler och folk pratade om att han hade en psykisk kollaps.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Kim avslöjar krisen med Kanye: ”Önskar han förstod”

LÄS OCKSÅ: Följarnas ilska mot Kim Kardashian efter nya bilden på North, 5

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!