LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Uppgifter: Kendall Jenner hoppar av Keeping up with the Kardashians

17 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Kendall Jenner har på senaste tiden hamnat i skuggan av sina systrar då de på löpande band gått ut och meddelat att de väntar barn. För Kendall lär det dröja innan hon går i systrarnas fotspår på den fronten, för nu lämnar hon ett besked som trots allt får uppmärksamheten att dras från de gravida i klanen Kardashian.
Annons

För Kendall Jenner, 21, är uppmärksamhet och kamerablixtar ingenting annat än vardagsmat. Reality-stjärnan som parallellt med Kardashians tv-show, satsar på modellkarriären, var bara ett barn när de första avsnitten av “Keeping up with the Kardashian” sändes. Ja, Kendall har utifrån sett, vad många skulle kalla ett drömliv.

Men enligt en källa till sajten Radar Online verkar Kendall nu ha tröttnat på det glamourösa realitylivet, och kommer framöver att satsa helhjärtat på modellkarriären. Hon ska också ha berättat för sin mamma Kris Jenner, 61, att hon kommer att flytta till Paris.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kendall har tröttnat på de klyschiga PR-tricken på senaste tiden, säger källan som fortsätter:

– Hon är rädd att tv-karriären ska hindra henne om hon inte distanserar sig nu när hennes modellkarriär är på topp.

Och även om “momagern” Kris inte är helnöjd med dotterns beslut, kan hon få svårt att övertala henne i frågan. Kendall är nämligen mycket noga med att själv ta sina beslut när det gäller hennes egen karriär, skriver Radar Online.

– Kendall avgudar sin familj men är medveten om att det kan innebära förödande konsekvenser om hon inte är försiktig, avslutar källan.

Japp, det blir alltså Paris och modellande för den äldre av systrarna Jenner. Så, Mrs “Momager”, detta är bara att acceptera.

Foto: IBL

Annons