LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Uppgifter: Gwen Stefani dumpad av Blake Shelton efter svartsjukedrama

15 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Musikvärldens hetaste kärlekspar finns inte mer. Enligt uppgifter ska det ha tagit slut mellan Gwen Stefani och Blake Shelton, efter två år ihop.
Annons

Gwen Stefani, 48, har hjärtesorg. Sångerskan har nyligen blivit dumpad uppger tidningen In Touch.

Sångerskan blev 2015 ihop med countryartisten Blake Shelton, 41, efter att de suttit i juryn ihop i det populära musikprogrammet “The Voice”. Enligt In Touch ska separationen ha berott på att Gwen inte kunnat hantera sin svartsjuka.

–Blake är trött på Gwens behov och allt drama: Hennes krävande, hennes exman och svartsjukan mot honom och andra kvinnor, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Starten på hela svartsjukedramat ska ha berott på att Blake kommit “The Voice”-vinnaren Chloe Kohanski nära, vilket Gwen inte tolererat.

– Hon sa till honom att hon inte ville tillbringa sitt liv rädd för att hennes kända partner är otrogen mot henne.

Gwen har visserligen en anledning till att vara osäker. 2015 skilde hon sig från maken Gavin Rossdale sedan det framkommit att han bedragit henne med familjens barnflicka, medan Gwen Stefani låg och födde parets yngste son, Apollo, idag 4.

Uppmärksamma följare av Blake Shelton och Gwen Stefani på sociala medier har dock uppmärksammat att de fortsätter att lägga ut bilder på varandra ihop. Om det säger tidningen In Touch att det är ett sätt för henne att ignorera den tragiska sanningen.

HETAST PÅ HÄNT TV:

FOTO: IBL

Annons