LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Uppgifter: Därför bröt Lady Gaga förlovningen med Christian

29 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Lady gaga I rött läppstift
I februari fick världen veta att Stefani ”Lady Gaga” Germanotta och kärleken Christian Carino har brutit förlovningen efter två år. Nu vet vi varför.
Annons

Artisten Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 32, hittade kärleken i agenten Christian Carino, 50, för två år sedan. Året därpå bekräftade Lady Gaga att de hade förlovat sig.

Paret syntes tillsammans för första gången på Super Bowl 2017. Det var precis innan Lady Gaga skulle gå upp på scenen som Christian grabbade tag om hennes midja och gav henne en puss på kinden samtidigt som Lady Gaga leende tog en selfie. Med denna bild fick världen veta att de var ett par.

Dock varade förhållandet och förlovningen inte länge och under Grammy-galan den 19 februari kom Lady Gaga utan sin förlovningsring.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det funkade bara inte. Ibland tar det slut, egentligen ingen big deal, det bara rann ut i sanden, berättar en källa för den amerikanska sajten People.

Christian Carino behandlade Lady Gaga dåligt

En källa som står stjärnan nära berättar för Us Weekly att Christian inte behandlade Lady Gaga väl under deras två år långa förhållande. Uppgiftslämnaren berättar också att Christian var väldigt svartsjuk, smsade henne mycket och ville veta var hon befann sig hela tiden.

Annons

– Hennes vänner gillade inte honom heller, berättar källan till sajten Us Weekly.

Men nu verkar det som att Lady Gaga har gått vidare. Fansen spekulerade att det skulle pågå en romans mellan Lady Gaga och A star is born-kollegan Bradley Cooper, 44. Under Oscarsgalan uppträdde de tillsammans med låten Shallow från filmen. Kemin på scenen drog igång romansryktet ännu mer.

”Jag önskar att någon kunde titta på mig på samma sätt som Bradley tittar på Lady Gaga”, skrev ett fan på Twitter efter uppträdandet.

”Om du försöker säga mig att Bradley Cooper och Lady Gaga inte är kära så kommer jag att kalla dig för lögnare”, skrev en annan.

Nu berättar en källa till Us Weekly att Lady Gaga umgås mycket med Hollywoodstjärnan Jeremy Renner, 48. Honom har ni bland annat sett I filmerna The Avengers, Mission Impossible och American Hustle.

FOTO: TT

Annons